Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Accounting Specialist

Regio: Amsterdam

Jouw toekomstige werkgever

Wil jij werken voor prachtige automerken in een internationale organisatie? Ben je op zoek naar een afwisselende functie, waarin je medeverantwoordelijk bent voor het voeren van een tijdige, juiste en volledige grootboekadministratie? Ben jij cijfermatig ingesteld, servicegericht, heb je analytische skills en werk je secuur? Wees er snel bij, want wij zijn op zoek naar jou!

Deze werkgever is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige financieringsoplossingen in diverse sectoren, variërend van auto’s tot recreatie, tot vaartuigen, tot landbouw, tot lichte en zware bedrijfsvoertuigen

Dit ga je doen

In deze functie ben jij, samen met een collega, verantwoordelijk voor het bijhouden van een nauwkeurige boekhouding. Alle financiële transacties geïnitieerd op de verschillende afdelingen komen terecht bij de afdeling Finance. Je bent dus dagelijks bezig met het controleren en verwerken van alle inkoop en verkoopfacturen, het controleren en aansluiten van diverse grootboekrekeningen en het voorbereiden en verwerken van de betalingen. Verder draag je bij aan diverse (ad hoc) financiële rapportages.

Dit breng je mee

·         Je hebt (minmaal) een afgeronde MBO 4 opleiding (met financieel administratieve achtergrond);

·         Je hebt uitstekende administratieve vaardigheden, een goed cijfermatig gevoel en je werkt secuur;

·         Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

·         Je kunt goed overweg met Microsoft Office;

·         Ervaring met Exact Globe is een pré;

·         Je bent analytisch sterk, stressbestendig, flexibel en een teamplayer.

Dit wordt geboden

Zij bieden jou een uitdagende en flexibele werkomgeving met mogelijkheden om jezelf professioneel verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een sterke en sociale groep van professionals. Je verdient natuurlijk een marktconform salaris, een 13 e maand en krijg je onder andere leuke kortingen op je zorgverzekering en fitness abonnement. Verder is het mogelijk om hybride te werken.

Inlichtingen

Als je meer wilt weten over deze functie, kun je contact opnemen met onze recruiter, Sambina Heerooms, op 035 – 624 86 45 / 06 308 11 836.

KGU Recruitment daagt je uit

Ben jij enthousiast over deze functie, stuur dan je CV en motivatiebrief naar sambinaheerooms@kgu.nl.


Sambina Heerooms

06 – 30 81 18 36
sambinaheerooms@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature