Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Accountmanager (Google Workspace)

Regio: Almere

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever krijg je als Accountmanager veel vrijheid en verantwoordelijkheid! Met jouw IT kennis, netwerk en commerciële drive weet jij de Nederlandse markt verder te veroveren, nieuwe klanten te winnen, bestaande klanten uit te bouwen en verkoopdoelstellingen te realiseren. Kortom: een veelzijdige en uitdagende functie waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Wil je doorgroeien? Dat kan: jij bepaalt je eigen plafond!

Deze werkgever, gevestigd in Almere, vindt dat IT helemaal niet zo ingewikkeld is en dat (samen)werken vooral leuk en makkelijk moet zijn. Het team heeft jarenlange ervaring met informatietechnologie die nieuwe manieren van samenwerken binnen organisaties faciliteert. Zij zijn de verbindende schakel tussen de werkprocessen van mensen en de (bijbehorende) technologie. Wil je werken in een dynamische omgeving, met de nieuwste technologie, met 15 te gekke collega’s, waar geen dag hetzelfde is, en waarbij je (zorg)organisaties kan en mag adviseren in het gebruik van cloud services? Dan ben je bij deze werkgever aan het juiste adres!

Dit ga je doen

In de rol van Accountmanager word je verantwoordelijk voor het versterken van de marktpositie van deze werkgever. Dit doe je zowel in de binnen- als in de buitendienst. Je biedt Google Workspace diensten aan en je bezoekt (potentiële) klanten door het hele land. Je bent verantwoordelijk voor je eigen portfolio, haalt actief nieuwe klanten binnen, sluit lange termijn samenwerkingen en weet bestaande relaties uit te bouwen. Als vanzelfsprekend houd je alles goed bij in het CRM systeem, stem je marges af met de leveranciers en kom je met nieuwe ideeën en initiatieven voor het verder uitbouwen van het klantenbestand.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo opleiding in commerciële richting.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Accountmanager, Sales Manager, Vertegenwoordiger of vergelijkbaar en liefst binnen de IT / ICT branche.
 • Ervaring met en/of kennis van Google Workspace is een pre.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Goed commerciële en communicatieve vaardigheden, kunt luisteren en je gaat voor langere termijn samenwerkingen.
 • Initiatiefrijk, kunt omgaan met veranderingen en je bent een teamplayer.

Daarnaast ben je fulltime beschikbaar (32 uur is bespreekbaar) en woon je in de omgeving van Almere.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Accountmanager waarbij je direct in dienst komt van deze werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • Doorgroei-, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Een kantoor (vlakbij het station) waar zij trots op zijn en met o.a. een arcadekast met 20.000 games en een tafeltennistafel.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Annemieke van den Brink

06 - 25 17 41 81
annemiekevandenbrink@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature