Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Accountmanager Hout

Regio: Noord-Oost Nederland

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je als Accountmanager jouw commerciële skills en uitstekende kennis van hout inzetten om jouw klantenbestand in Noord-Oost Nederland uit te breiden. Jouw klanten zijn grote bouwmarkten, aannemers en bouwbedrijven. In deze functie krijg je volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Naast 30 vrije dagen mag je jouw kennis vergroten door het volgen van producttrainingen en je komt direct in dienst van de werkgever!


Deze werkgever is een grote en belangrijke importeur van allerlei soorten hout. Dit no nonsense bedrijf levert hoogwaardige kwaliteit hout en kan dit in de meest vreemde vormen bewerken en verpakken. En dit doen zij niet voor de minste, de grotere bouwmarkten, bouwbedrijven en aannemers behoren tot hun portefeuille. De organisatie richt zich op de groei van het bedrijf en van de werknemers. Dit doen zij door opleidingen en producttrainingen te bieden via hun eigen academy. Deze werkgever biedt je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer, gezonde competitiedrang en volop ruimte voor eigen initiatief.

Dit ga je doen

Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het uitbreiden van jouw opdrachtgevers in regio Noord-Oost Nederland. Samen met de Manager gaan jullie de strategie bepalen en uitrollen. Het is aan jou om met jouw kennis van hout-, plaatmaterialen, houtbewerkingen en je saleskwaliteiten zo goed mogelijk invulling te geven aan hun wensen. Je stelt kritische vragen en neemt hun twijfels weg. Daarnaast ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de binnendienst.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding in de richting van bouwkunde, commerciële economie of vergelijkbaar.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de hout- en/of bouwmaterialenhandel als Commercieel Medewerker, Verkoper Buitendienst, Accountmanager of vergelijkbaar.
 • Aantoonbare, diepgaande kennis van houtmateriaal is een eis.
 • Een natuurlijke drive om te scoren en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Goede communicatieve, commerciële en klantgerichte vaardigheden.

Daarnaast ben je 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Noord-Oost Nederland

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Accountmanager waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 4.000,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 6 atv-dagen.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Doorgroei-, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Leuke collega’s in een ongedwongen werksfeer.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Karlijn van den Hoogen

035 - 624 86 45
karlijnvandenhoogen@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature