Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Accountmanager (Retail)

Regio: West & Midden Nederland

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever krijg je als Accountmanager de mogelijkheid om mee te werken aan de verdere commerciële groei van deze creatieve organisatie binnen de interieurbranche. Met jouw commerciële drive weet jij de markt verder te veroveren, bestaande klanten uit te bouwen en nieuwe klanten te winnen. Naast veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg je 35 vrije dagen, een auto van de zaak, een jaarcontract (uitzicht op vast) en natuurlijk zicht op alle upcoming (woon)trends!


Deze werkgever produceert en levert wereldwijd hoogwaardige wand- en omslagdecoratie. Dit alles met een team van ruim 200 medewerkers in Nederland en 300 wereldwijd. De unieke producten die zij leveren, zijn het resultaat van interessante samenwerkingen met internationale designers. En vergeet het eigen label niet dat deze club met succes op de markt heeft gezet. Op het hoofdkantoor nabij Hilversum hebben zij alles in eigen beheer: van het designproces tot aan de verkoop, productie en het voorraadmagazijn.

Dit ga je doen

Als Accountmanager beheer je bestaande klanten (ca. 90%) en ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business (ca. 10%) in jouw rayon. Door jouw commerciële drive, vasthoudendheid, geduld en passie zorg jij voor tevreden klanten, bouw je bestaande klanten uit en zorg je ervoor dat nieuwe deuren worden geopend. Dit doe je door net een stapje extra te doen en klantverwachtingen te overtreffen. Jouw klanten zijn m.n. interieur-, woninginrichtings-, d-h-z-, verf- en behang speciaalzaken in het hogere / luxere segment. Je bedient deze klanten grotendeels vanuit huis (ca. 2x per maand op kantoor), maar kunt altijd terugvallen op jouw sales collega’s in de binnendienst (12 fte) en collega Accountmanagers in binnen- en buitenland (ca. 13 fte).

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo opleiding in commerciële richting.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Accountmanager, Commercieel Medewerker Buitendienst, Verkoper Buitendienst, Junior Sales Manager of vergelijkbaar.
 • Ervaring binnen een business to business omgeving en het liefst richting de interieur-, doe-het-zelf-, woninginrichting-, detailhandel-, woonwaren-, retail sector of vergelijkbaar.
 • Affiniteit en gevoel voor design, kleur en op de hoogte van trends in de interieurbranche.
 • Commercieel, communicatief vaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk.

Daarnaast ben je 40 uur per week beschikbaar en woon je in het rayon West & Midden Nederland.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Accountmanager waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.400,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 10 atv-dagen.
 • Een auto, telefoon en laptop van de zaak.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Werken in een creatieve, internationale omgeving.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Dominique Duringhof

06 - 29 44 88 09
dominiqueduringhof@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature