Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Administratief Medewerker

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Onze opdrachtgever, een internationaal mediatechnologiebedrijf, verovert de wereld en groeit hard! Deze jonge en dynamische organisatie levert facilitaire ondersteuning bij producties in de broadcastindustrie. Grote kans dat je op televisie één of meerdere programma’s hebt gezien waar deze innovatieve technologieclub een bijdrage aan heeft geleverd. Want deze mooie opdrachtgever in de regio Hilversum werkt voor alle bekende televisiemerken. In binnen- en buitenland. Aan gedurfde projecten met de allernieuwste technieken en technologieën.

In Hilversum, het hart van de televisiewereld, vind je deze uitdagende werkplek, waar geen dag hetzelfde is. Vanuit het kantoor zetten de ruim 500 professionals samen alles op alles om elk project tot een succes te maken. Hard werken en hard lachen gaan hier hand in hand. Net als waardering voor input en veel ruimte voor ontwikkeling. En het succes, dát wordt gevierd. Met een borrel, feestjes of andere uitjes. Op steenworp afstand van het station en met voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Dit ga je doen

Als Administratief Medewerker maar je deel uit van het HR Team waar het motto “work hard, play hard” tot de dagelijkse gang van zaken behoort. Je gaat nauw samenwerken met de HR Adviseurs en Recruiters, maar zult daarnaast dagelijks in contact staan met collega’s van verschillende afdelingen. Eigenlijk is de kamer van de HR administratie de zoete inval waar gedurende de dag gepland en ongepland collega’s in- of uitlopen. De ene keer voor een praatje, de andere keer voor een vraag of omdat ze iets komen ophalen of ondertekenen.

Jij bent de administratieve rots in de branding en zal vanuit jouw rol verantwoordelijk worden voor verschillende taken. Denk hierbij aan archiveren, het verwerken van het tekenboek (en er op toezien dat alle documenten die daar inzitten op tijd en ondertekend retour zijn), het aanleveren van verjaardagen, het aanmaken van dossiers van nieuwe medewerkers en het bewaken van startdagen van alle nieuwe collega’s. Daarnaast zullen het opmaken van de nieuwsbrief en het bestellen van kleding ook tot jouw takenpakket gaan behoren. Genoeg te doen dus!

Dit breng je mee

  • Een MBO werk- en denkniveau
  • Enige administratieve ervaring, dit mag ook opgedaan tijdens een stage!
  • Tenminste 4 dagen per week beschikbaar waarbij je niet vrij hoeft te zijn op woensdag
  • Je weet meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden, je bent accuraat en blijft dat ook wanneer de werkdruk toeneemt. Je weet taken te prioriteren en deadlines te bewaken
  • Een HR achtergrond is niet nodig, het is veel belangrijker dat je plezier hebt in de administratieve werkzaamheden!


Dit wordt geboden

  • Een afwisselende baan als Administratief Medewerker in een open en collegiale werksfeer bij een ambitieus bedrijf waarbij je direct in dienst komt, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een marktconform salaris. Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en ervaring.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een gunstige pensioensregeling en een reiskostenvergoeding.
  • Een enthousiast en gepassioneerd team en goede begeleiding tijdens je inwerkperiode.
  • Goede atmosfeer waar hard werken, humor en plezier hebben centraal staat. Zo is er met regelmaat een borrel, teamuitje of een bedrijfsfeest.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Annemieke van den Brink

06 - 25 17 41 81
annemiekevandenbrink@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature