Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Backoffice & Sales Support Medewerker

Regio: Almere

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je op korte termijn tot in ieder geval eind januari (mogelijk langer of vast) voor 32 tot 40 uur per week aan de slag als Backoffice & Sales Support Medewerker! Je komt te werken in een klein hecht team, hebt nauw contact met internationale klanten en andere afdelingen binnen de organisatie. Samen zorgen jullie voor een perfecte dienstverlening en een zo hoog mogelijke klanttevredenheid! Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder en solliciteer!

Deze werkgever is een internationaal productiebedrijf wat bijna 60 jaar geleden is opgericht en wereldwijd 1.100 medewerkers in dienst heeft, waarvan 300 in Nederland. Het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd in Almere en werken er daar nu ruim 100 medewerkers. Met inmiddels meerdere vestigingen over de hele wereld, zijn zij een belangrijke leverancier in de voedingsindustrie, alsook in het voedsel voor huisdieren en de farmaceutische industrie. Productkwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste drijfveren van dit bedrijf. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en wordt er elke dag een verse lunch bereid.

Dit ga je doen

Als Backoffice & Sales Support Medewerker ben je samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor internationale klanten en het commerciële team. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de invoer en opvolging van orders, het verwerken van offertes, verzorgen van data entry en het onderhouden van contacten met klanten (telefonisch en per mail), collega´s en de salesmanagers in de buitendienst.

Je komt te werken in een klein hecht team dat er met elkaar voor zorgt dat alle orders tijdig en juist worden verwerkt en de klanten tijdig geïnformeerd wordt over de voortgang van de orders. Daarnaast signaleer en los je onjuistheden in het orderproces op en weet je internationale klanten op een enthousiaste en klantvriendelijke manier te informeren en adviseren over de mogelijkheden van de producten.

Dit breng je mee

  • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding in een administratieve, commerciële of logistieke richting.
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Medewerker Binnendienst, Sales Support Medewerker, Backoffice Medewerker, Commercieel Medewerker, Supply Chain Medewerker, Customer Service Medewerker, Logistiek Administratief Medewerker of vergelijkbaar.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift.
  • Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden en een proactieve werkhouding.

Daarnaast ben je op kort termijn voor 32 tot 40 uur per week, in ieder geval t/m januari 2023 (mogelijk langer of vast) beschikbaar en woon je in de omgeving van Almere.

Ook studenten met een tussenjaar, schoolverlaters of starters met een afgeronde hbo-opleiding richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Logistiek, International Business, Supply Chain of vergelijkbaar, nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Dit wordt geboden

  • Een uitdagende baan als Backoffice & Sales Support Medewerker tot in ieder geval eind januari 2023 (i.v.m. een zwangerschapsverlof), maar kan bij gebleken geschiktheid en groei van de afdeling langer of voor vast worden.
  • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Een reiskostenvergoeding.
  • De mogelijkheid om elke dag een heerlijk verse bereide maaltijd te nuttigen.
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid en eigen initiatief.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Karlijn van den Hoogen

06 - 15 52 61 61
karlijnvandenhoogen@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature