Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Broadcast Support Engineer

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever krijg je als Broadcast Support Engineer veel verantwoordelijkheid, jij zorgt er namelijk voor dat bijna heel Nederland tv kan kijken! Je werkt hierbij nauw samen met eindregisseurs en ondersteunt de operators. Je krijgt alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen, door te groeien en jezelf te specialiseren.


Deze werkgever, een internationaal mediatechnologiebedrijf, verovert de wereld en groeit hard! De jonge en dynamische organisatie levert facilitaire ondersteuning bij tv-producties in de broadcastindustrie. Grote kans dat je op televisie één of meerdere programma’s hebt gezien waar deze innovatieve technologieclub een bijdrage aan heeft geleverd. Want deze mooie werkgever, gevestigd in mediastad Hilversum, met ruim 700 medewerkers, werkt voor alle bekende televisiemerken. In binnen- en buitenland. Aan gedurfde projecten met de allernieuwste technieken en technologieën.

Dit ga je doen

Als Broadcast Support Engineer bekleed je een functie die ligt op het snijvlak van IT en Audiovisuele techniek. Je verleent support aan de eindregie, genaamd de Playout, en gaat aan de slag in een omgeving die best wel eens hectisch kan zijn, maar waar je collega’s een enorme passie hebben voor hetgeen wat ze doen en waar plezier in het werk voorop staat!

Als vrienden en familie op verjaardagen vragen wat je doen, dan zeg je “Ik zorg ervoor dat jij tv kan kijken!” en dat je het eerste aanspreekpunt in de eindregie bent op het moment dat een TV uitzending door technische problemen in gevaar dreigt te komen of als de IT-platformen niet correct functioneren.

Je werkt samen met de eindregisseur en ondersteunt de operators, zodat zij de juiste programma’s op het juiste moment kunnen starten op alle uitzendkanalen. Je draagt daarbij een brede verantwoordelijkheid! Het beeld mag namelijk niet op zwart! Dat betekent dat er soms hard gerend moet worden. Iedere minuut dat er iets niet naar behoren werkt, is een verloren minuut die grote gevolgen met zich mee kan brengen!

Dit breng je mee

 • Een grote passie voor IT en Audiovisuele techniek, vanuit opleiding, werkervaring of hobby
  (starters op de arbeidsmarkt zijn ook welkom om te reageren!).
 • Goede communicatieve vaardigheden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en in staat om prioriteiten te stellen en zelfstandig te kunnen werken.
 • Je bent bereid om veel tijd en energie te investeren in je nieuwe baan. Het is een compleet nieuwe wereld, welke ongelooflijk interessant is en goed op je cv staat, maar het vergt enige inspanning op de techniek eigen te maken.
 • Je kan goed omgaan met flexibele werktijden, er zijn twee diensten; van 07.00 tot 16.00 en van 16.00 tot 01.00.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Broadcast Support Engineer waarbij je direct in dienst komt van deze werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een enthousiast en gepassioneerd team die jou goed gaan opleiden en begeleiden in je inwerkperiode.
 • Alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Goede sfeer waar hard werken, humor en plezier hebben centraal staat.
 • Regelmatig borrels, teamuitje of een bedrijfsfeest.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Annemieke van den Brink

06 - 25 17 41 81
annemiekevandenbrink@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature