Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Business Controller

Regio: Amsterdam

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben jij als Business Controller de adviseur, financieel specialist en sparringpartner van het management en zorg je voor meer (financiële) controle binnen de organisatie! Wil jij werken voor prachtige automerken bij een internationale organisatie waar je ook deels vanuit huis kunt werken? En ben jij cijfermatig ingesteld, gestructureerd,  proactief, ondernemend en heb je analytische skills? Lees dan snel verder en solliciteer!

Deze werkgever is al ruim 90 jaar een toonaangevende financierings- en leasemaatschappij voor bekende Italiaanse automerken. Ze zijn actief in zestien landen en worden gezien als een van de meest concurrerende en innovatieve dienstverleners in de automotive branche. Met traditionele en innovatieve financieringsoplossingen bieden zij klanten (particulier en zakelijk) en aangesloten autodealers altijd een gunstige en passende maatwerk oplossing. De organisatie kenmerkt een ondernemende, open en betrokken bedrijfscultuur, waarin eigen initiatief en creativiteit worden beloond.

Dit ga je doen

Als Business Controller ben je de adviseur en financieel specialist voor het management team. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, beantwoordt vragen, spart en denkt actief mee over hoe bedrijfsprocessen  efficiënter en winstgevender gemaakt kunnen worden.  Je bereidt de budgetten voor en analyseert en  bespreekt de budgetvoorstellen met betrokken budgethouders.

Verder ben je dagelijks bezig met het  opstellen van analyses, het uitwerken en implementeren van business cases en het uitvoeren van interne  analyses en controles onder meer gericht op kostbeheersing en budget. Ook ondersteun je jouw collega’s  bij de maandafsluitingen en het jaarrekeningtraject.

Als Business Controller maak je deel uit van de Finance afdeling, die bestaat uit 6 professionals die samen verantwoordelijk zijn voor alle financiële activiteiten binnen het bedrijf en je rapporteert aan de teamleider  Finance.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding richting Finance & Control, Bedrijfseconomie, Accountancy, Economie of Bedrijfskunde.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Assistent Controller, Controller, Business Controller of vergelijkbaar. 
 • Kennis van financiële planningen en/of analyses en liefst affiniteit met de auto- / leasebranche of financiële dienstverlening.
 • Handigheid met financiële softwarepakketten en goede kennis van Excel. 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Daarnaast ben je fulltime beschikbaar (32 of 36 uur is bespreekbaar) en woon je in de omgeving van Amsterdam.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Business Controller waar bij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Een 13de maand.
 • Korting op je zorgverzekering en fitnessabonnement.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Een informele cultuur, met ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Niels Savenije

06 - 48 35 72 07
nielssavenije@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature