Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Communicatieadviseur

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever werk je als Communicatieadviseur samen met 3 andere Communicatieadviseurs en druk jij jouw stempel op de allround commerciële communicatie van verschillende A-merk labels! Heb je passie voor de creatie van aantrekkelijke en heldere communicatie uitingen? Ben je een duizendpoot die zich graag vastbijt in meerdere projecten tegelijkertijd? En ben je op zoek naar een functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer!

Deze werkgever is een hele bekende naam in de automotivebranche. De organisatie deelt haar specialisme, vakkennis en ruim 50 jaar ervaring vanuit hun moderne hoofdkantoor in Amersfoort. De diversiteit binnen het grote team van ruim 550 medewerkers is enorm, maar één ding heeft iedereen gemeen: de passie voor automotive. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ontspanning! Zo hebben zij een eigen opleidingshuis, is er een gameroom, zijn er meerdere personeelsuitjes per jaar, kan je sporten met jouw collega’s en krijg je kortingen op hun producten!

Dit ga je doen

Als Communicatieadviseur werk je samen met 3 Communicatieadviseurs voor diverse A-merk labels van deze werkgever en druk je jouw stempel op de commerciële communicatie. Je vindt het leuk om beleid en strategie om te zetten naar concrete communicatiedoelen en zet graag je schouders eronder als het gaat om de uitvoering hiervan.

Of het nu gaat om content voor een nieuwsbrief, campagne, website of om vormgeving van een aansprekende communicatie-uiting, jij zorgt voor een pakkende en passende boodschap waar (potentiële) klanten (zakelijk en particulier) zich door aangesproken voelen! Daarvoor schakel je met diverse interne opdrachtgevers en informeer / adviseer je ook de interne organisatie over de ontwikkelingen.

Vanuit de communicatieplannen en projecten zorg je daarnaast voor het aansturen van diverse externe partijen en bewaak je de planning. Ook ondersteun je in de organisatie van evenementen en zorg je voor de juiste promotiemiddelen en drukwerk. Daarnaast denkt je proactief mee over verbeteringen en innovaties en als je volledig bent ingewerkt, is er de mogelijkheid om een eigen label(s) op te pakken.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo- of wo opleiding richting Marketing, Communicatie, Journalistiek, Commerciële Economie of vergelijkbaar.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als bijvoorbeeld Communicatieadviseur, Marketing & Communicatie Coördinator, Communicatie Medewerker, Content Medewerker en het liefst bij een commerciële organisatie.
 • Ervaring met het schrijven van content, het adviseren van opdrachtgevers en het aansturen van externe partijen.
 • Enthousiasme, gedrevenheid, initatiefrijk en overtuigingskracht.
 • Een hands-on, pro actieve instelling, flexibiliteit en prioriteiten kunnen stellen.

Daarnaast ben je voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Amersfoort.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Communicatieadviseur waarbij je direct in dienst komt van deze werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 20 vakantiedagen.
 • 5 atv-dagen.
 • 20,48% van je bruto salaris als individueel keuzebudget (uit te betalen, voor het kopen van extra vrije dagen, een leasefiets, extra reiskosten, etc.)
 • Een reiskostenvergoeding a € 0,21 per km woon-werkverkeer (max. 25 km enkele reis).
 • Een thuiswerkvergoeding a € 2,15 per dag.
 • Leren via hun eigen online academy.
 • Sporten met jouw collega’s.
 • Tijd voor ontspanning in de gameroom.
 • Een collectieve zorgverzekering en korting op leasing, financieringen en verzekeringen.
 • Een informele cultuur, met ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Anthony Overweg

06 - 14 28 23 71
anthonyoverweg@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature