Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Content Medewerker

Regio: Utrecht

Jouw toekomstige werkgever

Onze opdrachtgever heeft de ambitie om het leven van ouderen te verbeteren. Dit doet zij door de slimme inzet van kennis én innovatieve technologie. En zij doet dit wereldwijd, op hoog niveau en door samen te werken.


Over samenwerken gesproken: het jonge, zeer diverse team van de organisatie bestaat uit circa 30 hbo- en wo-professionals. Vanuit Utrecht bundelen deze professionals hun krachten en streven zij naar het beste resultaat. Er wordt hard gewerkt om écht het verschil te kunnen maken. Ga jij hier als Content Medewerker jouw bijdrage leveren om het leven van ouderen te verbeteren?

Dit ga je doen

Als Content Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig bedenken en schrijven van content. Belangrijk in deze functie is dat enorm veel kennis hebt van de Nederlandse taal.


In deze creatieve functie ga je proactief aan de slag om inhoud te geven aan diverse media berichten zoals: inhoudelijke tekst op de website, verzorgen van tekst voor de nieuwsbrieven en/of inhoud van persberichten. Om deze functie zo volledig mogelijk uit te kunnen voeren word je getraind op SEO en eventueel SEA.


Onze opdrachtgever is zowel nationaal als internationaal sterk groeiende en jij moet de zichtbaarheid van het bedrijf ook laten groeien. Jij bent verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte strategie om de boodschap onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Je gaat proactief uitdagingen signaleren, op zoek naar kansen en komt met ideeën om met tekst het merk verder te laten groeien.


Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Dagelijkse uitvoering van diverse teksten voor zowel de website, brieven als social media.
 • Zorgen dat communicatie- en promotiematerialen tijdig ontwikkeld, geproduceerd en verspreid worden.
 • Levendig houden van de website(s) en social media-kanalen, door onder andere proactief in te spelen op ontwikkelingen (intern, sector en media).
 • Opzetten en uitwerken van direct mail campagnes.
 • Schrijven en redigeren van teksten en brochures.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo/wo opleiding. Het liefst richting Nederlands/Journalistiek.
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Content Medewerker of vergelijkbaar.
 • Goede plannings-, communicatieve- en sociale vaardigheden.
 • Ervaring met social media.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Franse taal is mooi meegenomen).
 • Zelfstandig-, stressbestendig- en resultaatgerichtheid en om kunnen gaan met deadlines.
 • Enthousiasme in combinatie met een hands-on mentaliteit.

Daarnaast heb jij altijd nieuwe, frisse ideeën, wil je trends zetten en innoveren. Je geeft gevraagd én ongevraagd advies en durft (gevoelige) onderwerpen ter discussie te stellen. Jij geniet van de afwisseling, complexiteit en uitdagingen die je tegen komt in je werk. En dat merken de mensen met wie jij samenwerkt!


Ook ben je 28 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de nabije omgeving van Utrecht.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan, waarbij je direct in dienst komt van onze opdrachtgever en je al jouw creatieve vaardigheden in kan toepassen en verder kan ontwikkelen.
 • Een marktconform salaris. Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Dominique Hendriks

06 - 29 44 88 09
dominiquehendriks@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature