Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Customer Care Medewerker

Regio: Amsterdam

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben jij als Customer Care Medewerker zowel de vraagbaak als adviseur voor de klant! Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en A-merk autodealers op het gebied van diverse financiële producten. Wil jij werken voor prachtige automerken bij een internationale organisatie? En ben jij servicegericht, klantvriendelijk en cijfermatig ingesteld? Lees dan snel verder en solliciteer!

Deze werkgever is al ruim 90 jaar een toonaangevende financierings- en leasemaatschappij voor bekende Italiaanse automerken. Ze zijn actief in zestien landen en worden gezien als een van de meest concurrerende en innovatieve dienstverleners in de automotive branche. Met traditionele en innovatieve financieringsoplossingen bieden zij klanten (particulier en zakelijk) en aangesloten autodealers altijd een gunstige en passende maatwerk oplossing. De organisatie kenmerkt een ondernemende, open en betrokken bedrijfscultuur, waarin eigen initiatief en creativiteit worden beloond.

Dit ga je doen

Als Customer Care Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor autodealers en particuliere en zakelijke (lease) klanten. Je geeft de dealers en klanten support en zorgt ervoor dat opvolging gegeven wordt aan de door hen gestelde vragen, zowel per email als telefonisch.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, controleren, activeren, aanpassen en beëindigen van financieringsovereenkomsten. Verder zorg je ervoor dat alle documenten aanwezig zijn in het dossier en ben je verantwoordelijk voor de uitbetaling van de financieringen. Ook het verwerken van tussentijdse wijzigingen behoort tot je afwisselende takenpakket.

Het Customer Care team bestaat uit 7 professionals die verantwoordelijk zijn voor de kredietacceptatie, administratieve afhandeling en aankoop van financieringsovereenkomsten en het bieden van goede service aan zowel de aangesloten autodealers als aan de eindklanten. In deze functie rapporteer je aan de Teamleider Customer Care.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding, bij voorkeur richting commercie, automotive (iva), finance of bank- en verzekeringen.
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Customer Service Medewerker, Klantenservice Medewerker, Customer Care Medewerker, Sales Support Medewerker, Backoffice Medewerker, Callcenter Medewerker, Commercieel Medewerker Binnendienst of vergelijkbaar.
 • In bezit van WFT Basis en/of WFT Consumptief Krediet of de bereidheid om deze op korte termijn op kosten van de werkgever te behalen.
 • Liefst ervaring met en kennis van verzekeren / verzekeringen en/of financieringen.
 • Goede commerciële, servicegerichte, flexibele en communicatieve vaardigheden.

Daarnaast ben je voor 24 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Amsterdam.

Ook starters met een afgeronde hbo-opleiding richting IVA, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Financial Services Management of vergelijkbaar, nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Customer Care Medewerker met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.000,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Een 13de maand (bij indiensttreding).
 • Korting op je zorgverzekering en fitness abonnement (bij indiensttreding).
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Een informele cultuur, met ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Anthony Overweg

06 - 14 28 23 71
anthonyoverweg@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature