Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Customer Service Manager

Regio: Huizen

Introductie

Ben jij een proactieve, klantgerichte professional met sterke communicatieve vaardigheden? Heb jij de ambitie om jouw talenten verder te ontwikkelen binnen een marktleider in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken een Customer Service Manager om ons ambitieuze team te versterken. Neem de sprong en begin vandaag aan je nieuwe uitdaging.

Jouw toekomstige werkgever

Deze opdrachtgever is een toonaangevende Europese speler in de recycling en het walsen van aluminiumproducten. Met meer dan 90 jaar ervaring en een sterke aanwezigheid in Duitsland en Noorwegen, zijn we trots op onze diversiteit en ons uitgebreide netwerk van meer dan 5500 medewerkers. Je zult deel uitmaken van een team van vier collega’s, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Verkoopbinnendienst Benelux.

 

Dit ga je doen

Als Customer Service Manager ben jij de link tussen onze klanten, verkopers en fabrieken. Je streeft naar een hoog serviceniveau en bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, het invoeren van orders via SAP en andere IT-systemen en het opvolgen van orders tot verzending. Je werkt nauw samen met onze fabrieken en internationale collega’s om prioriteiten te stellen, klanttevredenheid te waarborgen en onze service en systemen constant te verbeteren. Daarnaast houdt jij je ook bezig met het opvolgen van claims, krediet controle en verzekering, en het bijwerken van stamgegevens.

 

Dit breng je mee

 

  • Ervaring in verkoopadministratie (SAP, O365)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Teamgerichte mentaliteit
  • Gestructureerd en nauwkeurig
  • Gedreven door verbetering
  • Taalvaardigheid in Nederlands en Engels
  • Bij voorkeur ervaring in een industrieel bedrijf

 

Dit wordt geboden

 

Wij bieden een afwisselende functie waarbij je de ruimte krijgt voor eigen invulling. Wij investeren veel in de beginfase met een uitgebreid inwerktraject. Voordelen omvatten een uitdagende functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, een concurrerend bruto maandsalaris afgestemd op uw opleidingsniveau en werkervaring, en een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fitnessvergoeding.

 

Inlichtingen

 

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze Recruiter, Sambina Heerooms op 035 – 624 86 45 / 06 308 11 836.

 

 

KGU Recruitment daagt je uit

 

Geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar sambinaheerooms@kgu.nl.

 


Sambina Heerooms

06 – 30 81 18 36
sambinaheerooms@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature