Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Custumer Care Specialist

Regio: Amsterdam

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Customer Care Specialist die deel wil uitmaken van een ambitieus team en fungeert als adviseur en vraagbaak voor onze dealers en klanten. Zij streven ernaar een van de belangrijkste onafhankelijke spelers te worden op het gebied van auto-, huur- en mobiliteitsfinanciering, met een sterke focus op groene mobiliteit. Ben jij klantgericht, servicegericht en heb jij affiniteit met de Automotive branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw toekomstige werkgever

 

Deze werkgever is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige financieringsoplossingen in diverse sectoren, variërend van auto’s tot recreatie, tot vaartuigen, tot landbouw, tot lichte en zware bedrijfsvoertuigen. Als onderdeel van ons dynamische team van Customer Care Specialist, speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze dealers en het beantwoorden van hun vragen. Dit is een uitstekende kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie die zich inzet voor groene mobiliteit.

 

Dit ga je doen

 

Als Customer Care Specialist ben je het aanspreekpunt voor onze dealers en klanten. Je verantwoordelijkheden omvatten het bieden van ondersteuning aan onze dealers en het beantwoorden van hun vragen, zowel via e-mail als telefonisch. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, controleren, activeren, aanpassen en beëindigen van financieringsovereenkomsten. Je zorgt ervoor dat alle benodigde documenten aanwezig zijn in het dossier en je bent verantwoordelijk voor de uitbetaling van de financieringen. Ook het verwerken van tussentijdse wijzigingen behoort tot je takenpakket.

 

Dit breng je mee

 

 

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (met economische administratieve achtergrond) en enkele jaren werkervaring of een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur met een economisch getinte richting).
  • Je bent in het bezit van WFT Basis en Consumptief Krediet of bereid deze op korte termijn te behalen.
  • Je hebt affiniteit met de Automotive branche en ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
  • Je hebt uitstekende administratieve vaardigheden, een goed cijfermatig gevoel en je werkt secuur.
  • Je kunt goed overweg met Office, met name MS Excel. Ervaring met ons softwarepakket Miles is een pre.

 

 

Dit wordt geboden

 

Een uitdagende baan als Customer Care Specialist met een bruto maandsalaris tot €3200,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring. Daarnaast ontvang je een 13e maand en leuke kortingen op je zorgverzekering en fitness abonnement. Ook wordt er gefaciliteerd om goed vanuit huis te kunnen werken.

 

Inlichtingen

 

Als je meer wilt weten over deze functie, kun je contact opnemen met onze recruiter, Sambina Heerooms, op 035 – 624 86 45 / 06 308 11 836.

 

KGU Recruitment daagt je uit

Ben jij enthousiast over deze functie, stuur dan je CV en motivatiebrief naar sambinaheerooms@kgu.nl.


Sambina Heerooms

06 – 30 81 18 36
sambinaheerooms@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature