Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Financieel Fiscaal Medewerker

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever zorg en zie jij het als Financieel Fiscaal Medewerker als een uitdaging om het team Fiscale Zaken op het gebied van duurzaamheid, afval, batterijen en andere financiële / fiscale zaken op koers te houden! Ben je toe aan nieuw stap binnen de financiële wereld die de fiscale wetgeving raakt en bij een werkgever waar jij je kunt blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer.

Deze werkgever is zeker niet de kleinste binnen de retail. Sterker nog, ze zijn een van de grootste spelers in hun branche met ruim 400 filialen alleen al in Nederland. Op het hoofdkantoor nabij Hilversum werken zo’n 450 medewerkers mee aan dit succes. Ieder met een andere achtergrond en expertise. Door die diversiteit halen ze het beste bij elkaar naar boven en leren ze elke dag van elkaar. De sfeer is positief, collega’s vertrouwen elkaar en successen worden samen gevierd. Alles wat ze doen, doen ze voor de klant. En door de lat steeds íéts hoger te leggen, groeit deze internationale organisatie dagelijks. Ook besteden ze veel aandacht aan milieu en duurzaamheid.

Dit ga je doen

Als Financieel Fiscaal Medewerker zorg je samen met de afdeling ​(6 fte) ​​dat deze werkgever volledig ‘in control’ is op het gebied van alle Nederlandse belastingen en andere niet fiscale aangiften.

Je bereidt de diverse aangiften voor​ zoals: aangiftes voor Statiegeld Nederland, de Afvalbeheersbijdrage, opgaves voor batterijen en elektrische apparaten, omzetbelasting, accijns en verbruiksbelasting.​ Tevens zorg je​ dat diverse controles om de juistheid van de fiscale administratie te waarborgen worden uitgevoerd. Dit varieert van controles op het gebied van accijns en verbruiksbelasting tot controles in de verpakkingenadministratie.

Je komt te werken in een informeel, klein, gedreven team van vier ​directe collega’s en wordt begeleid door de bedrijfsfiscalist en de manager fiscale zaken​.​ Als lid van het team denk je tevens (pro)actief mee over procesverbetering en mogelijke IT-oplossingen.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding in de richting van finance, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, accountancy, controlling of vergelijkbaar.
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Financieel Medewerker, Junior Controller, Aangifte Medewerker, Junior Fiscalist, Medewerker Belastingen, Junior Accountant of soortgelijk.
 • Kennis van of affiniteit met belastingen, fiscaliteit, aangiften en accijns.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift en liefst ook in het Duits.
 • Cijfermatig en analytisch inzicht, accuratesse en je bent instaat om het voortouw te nemen.

Daarnaast ben je voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Financieel Fiscaal Medewerker, waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.500- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 3-atv dagen.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Collectieve zorgkosten regeling bij een zorgverzekering.
 • Collectieve korting op diverse verzekeringen.
 • Ruimte voor zelfontplooiing en ondernemerschap binnen een ambitieuze en groeiende organisatie.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Dominique Duringhof

06 - 29 44 88 09
dominiqueduringhof@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature