Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Financieel Medewerker (Accounting)

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever werk jij als Financieel Medewerker (Accounting) binnen een ambitieus team (ca. 25 fte) en ben je o.a. verantwoordelijk voor het correct en tijdig verwerken van bankboekingen en facturen. Ben je administratief sterk, op korte termijn voor minimaal 32 uur per week beschikbaar en wil je interessante werkervaring opdoen? Dat kan! Tevens kent het bedrijf uitstekende arbeidsvoorwaarden en een moderne werkomgeving.


Deze werkgever is een hele bekende naam in de automotivebranche. De organisatie deelt haar specialisme, vakkennis en ruim 50 jaar ervaring vanuit hun moderne hoofdkantoor in Amersfoort. De diversiteit binnen het grote team van ruim 550 medewerkers is enorm, maar één ding heeft iedereen gemeen: de passie voor automotive. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ontspanning. Zo hebben zij een eigen opleidingshuis, is er een gameroom, zijn er meerdere personeelsuitjes per jaar, kan je sporten met jouw collega’s en krijg je kortingen op hun producten.

Dit ga je doen

Als Financieel Medewerker (Accounting) verwerk je binnengekomen en uitgaande bankboekingen, beheer je diverse mailboxen en ondersteun je bij de verwerking van inkoopfacturen in de systemen. Je zorgt ervoor dat deze bij de juiste afdeling en persoon ter goedkeuring terecht komen. Vervolgens zorg je voor een tijdige betaling. Dit betekent dat je naast het nauwkeurig administratief verwerken van de facturen contact hebt met leveranciers en collega’s. Daarnaast voer je controle uit op de boekingen en verwerk je mutaties.


Als Financieel Medewerker maak je deel uit van de afdeling Accounting die bestaat uit 3 subafdelingen. Jij komt te werken binnen een team van circa 25 jonge en gedreven professionals die samen jaarlijks zo’n 100.000 facturen verwerken.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding in een financiële of boekhoudkundige richting.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Financieel Administratief Medewerker, Medewerker Accounting, Medewerker Facturatie, Medewerker Crediteuren, Medewerker Accounts of vergelijkbaar.
 • Liefst werkervaring bij een commerciële organisatie (b2b en/of b2c) binnen de leasing, finance of automotive.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Een analytisch denkvermogen, cijfermatig inzicht en je bent stressbestendig.

Daarnaast ben je op korte termijn voor 32 tot 40 uur per week en tot i.i.g. eind december (mogelijk langer / vast) beschikbaar en woon je in de omgeving van Amersfoort.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Financieel Medewerker (Accounting) tot in ieder geval eind december (mogelijk langer of vast).
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 2.700,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 5 atv-dagen (uitbetaald in geld).
 • Een reiskostenvergoeding à € 0,19 per km woon-werkverkeer (max. 25 km enkele reis).
 • Sporten met jouw collega’s.
 • Tijd voor ontspanning in de gameroom.
 • Leren via hun eigen online academy (bij indiensttreding).
 • Een collectieve zorgverzekering en korting op financieringen/verzekeringen (bij indiensttreding).
 • Een informele cultuur, met ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Dominique Duringhof

06 - 29 44 88 09
dominiqueduringhof@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature