Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Graphics Designer

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Onze opdrachtgever, een internationaal mediatechnologiebedrijf, verovert de wereld en groeit hard! Deze jonge en dynamische organisatie levert facilitaire ondersteuning bij producties in de broadcastindustrie. Grote kans dat je op televisie één of meerdere programma’s hebt gezien waar deze innovatieve technologieclub een bijdrage aan heeft geleverd. Want deze mooie opdrachtgever in de regio Hilversum werkt voor alle bekende televisiemerken. In binnen- en buitenland. Aan gedurfde projecten met de allernieuwste technieken en technologieën.

In Hilversum, het hart van de televisiewereld, vind je deze uitdagende werkplek, waar geen dag hetzelfde is. Vanuit het kantoor zetten de ruim 500 professionals samen alles op alles om elk project tot een succes te maken. Hard werken en hard lachen gaan hier hand in hand. Net als waardering voor input en veel ruimte voor ontwikkeling. En het succes, dát wordt gevierd. Met een borrel, feestjes of andere uitjes. Op steenworp afstand van het station en met voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Dit ga je doen

Als Graphics Designer maak je deel uit van het team van Designers. Dit team werkt aan complexe graphics voor gebruik in virtuele sets en Augmented Reality.

In toenemende mate wordt er gebruik gemaakt van virtuele decors en augmented graphics in de studio omgeving. Met Augmented Reality is het mogelijk om onder meer studio decors flexibel aan te passen. Dit kan per show, of zelfs per scène. Omdat het decor qua samenstelling en kleur kan reageren op de situatie die in beeld is, is er de mogelijkheid tot interactie.

 • De sets worden gebouwd in diverse 3D pakketten zoals Maya, om vervolgens geïmplementeerd te worden in onze live render engines die voornamelijk gebaseerd zijn op de Unreal4 engine.
 • De graphics reageren in geval van een gameshow vaak op basis van game logica of worden gevoed op basis van statistieken die via een XML stream worden aangeleverd. Al deze zaken worden door onze designers gerealiseerd.
 • Je begeleidt het productieproces tot in de studio en je maakt last-minute aanpassingen om het programma conform de wensen van de opdrachtgevers weer te geven.

Dit breng je mee

 • Een mbo niveau 4 opleiding afgerond in een AV/IT richting.
 • Uitgebreide kennis van een 3D vormgevingspakket en Unreal4.
 • Ervaring met scripten binnen Unreal4.
 • Nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden om met de nieuwste technieken te werken en in staat om nieuwe technieken snel onder de knie te krijgen.

Ook ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de nabije omgeving van ’t Gooi.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Graphics Designer bij een ambitieus bedrijf waarbij je direct in dienst komt, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Marktconform salaris op basis van jouw ervaring.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Een goede begeleiding en opleiding tijdens je inwerkperiode.
 • Mogelijkheid voor trainingen en professionele doorontwikkeling binnen het bedrijf.
 • Goede atmosfeer waar hard werken en plezier hebben hand in hand gaan. Zo is er met regelmaat een borrel, teamuitje of een bedrijfsfeest.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Annemieke van den Brink

035 - 624 86 45
annemiekevandenbrink@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature