Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Helpdeskmedewerker ICT

Regio: Harderwijk

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben je als Helpdeskmedewerker ICT het eerste aanspreekpunt voor je collega’s als zij ICT problemen hebben. Je levert niet alleen support voor de vestiging in Harderwijk maar bent ook geregeld te vinden op de andere locaties. Hiervoor krijg je een auto van de zaak, veel vrijheid en de mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie!


Deze werkgever gaat, net als haar klanten, voor een schone wereld. De afgelopen jaren is zij uitgegroeid tot de grootste in de sector en is een voorloper als het gaat om techniek, duurzaamheid en inzet van hightech materieel. Vanuit meerdere vestigingen door het land werken ruim 400 medewerkers elke dag mee aan deze groei en bedienen zij hun klanten optimaal. Intern is er weinig tot geen hiërarchie, iedereen staat gelijk en krijgt de vrijheid mee te bouwen aan het succes.

Dit ga je doen

Als Helpdeskmedewerker ICT neem je incidenten en aanvragen aan en behandelt deze volgens de juiste procedures. Je stelt jouw interne collega’s gerust wanneer zij met ict problemen komen en lost deze zo snel mogelijk op. Naast dat je voornamelijk op de locatie in Harderwijk aanwezig bent, reis je ook naar andere vestigingen van deze organisatie om support te leveren.

Dit breng je mee

  • Een afgeronde mbo+ opleiding in de richting van ICT of IT.
  • Minstens 1 jaar relevante werkervaring in een functie als Medewerker ICT Support, Helpdesk Support Medewerker, Helpdeskmedewerker ICT of vergelijkbaar.
  • Kennis van ITIL Foundation.
  • Het vermogen om snel te kunnen diagnosticeren en een oplossing te bieden.

Daarnaast ben je 40 uur per week beschikbaar en woon je in de nabije omgeving van Harderwijk.

Dit wordt geboden

  • Een uitdagende functie als Helpdeskmedewerker ICT, waarbij je direct in dienst komt van deze werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een bruto maandsalaris tot circa € 2.500,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op van jouw opleidingsniveau en werkervaring.26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Een auto van de zaak.
  • Een fijne, open en informele bedrijfscultuur.
  • Een dynamische, ambitieuze werkomgeving waarin met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid wordt gewerkt.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Maaike Fennis

035 - 624 86 45
maaikefennis@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature