Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Hoofd AV Technicus

Regio: Amsterdam

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je aan de slag gaan als Hoofd AV Technicus en kan je jouw ervaring en AV technische kennis gaan inzetten. Dit hechte bedrijf vindt een goede werksfeer erg belangrijk en dit zie je terug in dat zij graag samen lunchen en geregeld met het team een BBQ organiseren.


Deze werkgever levert een breed assortiment aan audiovisuele apparatuur aan de zakelijke markt. Ze zetten hun technische expertise in om diverse projecten te realiseren. Denk hierbij aan grote producties zoals theater festivals, musea en attractieparken zoals de Efteling. Hun klanten vragen regelmatig om maatwerk en daarvoor maken zij constructief en elektrotechnisch maatwerk.

Dit ga je doen

Als Hoofd AV Technicus ben je verantwoordelijk voor de AV-installaties bij de klanten, opstellen van het onderhoudsplan, voorbereiden en uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden, bedenken van (elektro)technische oplossingen en ben je de contactpersoon voor de klanten bij storingsmeldingen. Voor deze functie werk je zowel op kantoor als bij de klanten op locatie waar je AV installaties installeert, deze test en onderaannemers aanstuurt. Als Hoofd AV Technicus werk je direct onder Hoofd productie & planning, werk je nauw samen met de Projectbegeleider Verkoop, de Technische dienst en de Accountmanagers.

Dit breng je mee

  • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding in een elektronische richting.
  • Minstens 3 jaar werkervaring binnen de AV branche als Teamlead AV Technicus, Hoofd AV Technicus, Sales Engineer, AV Technicus, Service Technicus AV, Audiovisueel Specialist of vergelijkbaar.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Een klant- en oplossingsgerichte instelling en jij bent een echte teamspeler.
  • Een flexibele instelling ten opzichte van werktijden en in bezit van rijbewijs B en VCA basis.

Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en woon je in de omgeving van Amsterdam.

Dit wordt geboden

  • Een uitdagende baan als Hoofd AV Technicus waarbij je direct in dienst komt van de werkgever.
  • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.500,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
  • Vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Divers en hecht team met gave klanten en projecten.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Annemieke van den Brink

06 - 25 17 41 81
annemiekevandenbrink@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature