Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

(Jr. of Sr.) Business Engineer a.k.a. Mendix Specialist

Regio: Amsterdam Zuidoost

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben jij als Business Engineer a.k.a. Mendix Specialist degene die samen met het team de in eigen beheer ontwikkelde app verder gaat optimaliseren. Daarnaast werk je mee aan verschillende projecten en ben je verantwoordelijk voor het continu innoveren van de app. Naast 80 gedreven en enthousiaste collega’s en 29 vrije dagen, krijgt je hier volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en opleidingen.


Deze werkgever onderhoudt al ruim 85 jaar machines en installaties in de productie en industrie met hoogwaardige middelen en IT systemen. Hun doel? Het verbeteren van de beschikbaarheid van machines en installaties door het technisch onderhoud te optimaliseren. Ook door verschillende opleidingen te verzorgen, helpt deze werkgever (inter)nationale bedrijven meer uit hun machines en producten te halen.


Bij dit familiebedrijf heerst een informele, sportieve en gedreven werksfeer. Het hoofdkantoor is gesitueerd onder de rook van Amsterdam, op loopafstand van het station en dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je liever met de auto? Er is volop parkeerruimte in de buurt.

Dit ga je doen

Deze innovatieve werkgever duikt verder in de wereld van apps en hiervoor hebben ze jouw technische inventiviteit en knowhow nodig, dit om een in eigen beheer ontwikkelde app verder uit te werken en te optimaliseren. En dat is niet zomaar een app, het is een superslimme app die servicewerkzaamheden kan registreren, taken laat uitvoeren en tegelijkertijd – door data-analyse – meer producten kan verkopen.


Als Business Engineer a.k.a. Mendix Specialist werk je intensief samen met het IT team aan verschillende projecten om innovatieve business applicaties neer te zetten. Je combineert inhoudelijke expertise met specifieke domeinkennis en innovatieve oplossingen en je brengt concepten en ideeën tot leven in Mendix en in het platform eromheen. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

 • Het (door) ontwikkelen van de innovatieve app (React Native) en het achterliggende platform.
 • Het testen van nieuwe versies.
 • Overleg over ontwerp nieuwe ontwikkelingen.
 • Plannen van sprints voor ontwikkeling.
 • Meedoen met verschillende projectgroepen, waaronder projecten van het IT Projectteam.

Je werkt met Industry 4.0 innovaties, waarbij je bedrijfsprocessen en systemen optimaliseert. Je weet succesvolle transformaties te realiseren in industriële omgevingen door de fysieke wereld te koppelen aan de digitale wereld. Het digitaliseren van onderhoudsprocessen en de integratie van informatiestromen is de rode lijn van je werk.

Je werkt niet voor verschillende opdrachtgevers binnen een mega grote IT organisatie. Bij deze werkgever werk je in een hecht team aan gezamenlijke projecten en doelen en zie je ook de toegevoegde waarde en het eindresultaat. Hier maak jij hét verschil!

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo opleiding richting IT, ICT, Informatica, Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Gedegen kennis van en ervaring met Mendix of de wens om je hier in te specialiseren (*).
 • Affiniteit met productieprocessen, techniek, industrie, maintenance, en/of technisch onderhoud.
 • Een bovengemiddelde interesse voor alles wat met digitalisering, apps en ICT te maken heeft.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse (en liefst ook de Engelse) taal.

Daarnaast ben je voor 40 uur per week beschikbaar en ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam Zuidoost.

(*) Nog geen ervaring met Mendix, maar wel een opleiding richting of aantoonbare affiniteit met IT en de interesse om je te specialiseren in Mendix? Solliciteer vooral, want middels een “bootcamp” en de juiste begeleiding, ben jij straks de Mendix specialist van deze werkgever en kan jij echt het verschil gaan maken!

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Business Engineer a.k.a. Mendix Specialist met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 29 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een discretionaire eindejaarsuitkering.
 • Flexibele werktijden: je kunt starten tussen 07.30 uur en 09.30 uur.
 • Een uitstekend te bereiken werkplek, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.
 • Diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden.
 • Een gezonde, solide organisatie met een duidelijke visie, korte lijnen en een uitstekende naam in de markt.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Anthony Overweg

06 - 14 28 23 71
anthonyoverweg@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature