Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Junior Category Manager

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever krijg je als​ Junior Category Manager​ de mogelijkheid om ​een nieuwe functie op te zetten! Jij wordt namelijk verantwoordelijk voor en key-user van het (nieuwe) ERP systeem op het gebied van artikelbeheer, planning​, ​productie en inkoop. Naast veel verantwoordelijkheid ​en uitdaging, ​krijg je 35 vrije dagen, een jaarcontract (uitzicht op vast), ontwikkelmogelijkheden en natuurlijk zicht op alle upcoming (woon)trends!

Deze werkgever produceert en levert wereldwijd hoogwaardige wand- en omslagdecoratie. Dit alles met een team van ruim 200 medewerkers in Nederland en 300 wereldwijd. De unieke producten die zij leveren, zijn het resultaat van interessante samenwerkingen met internationale designers. En vergeet het eigen label niet dat deze club met succes op de markt heeft gezet. Op het hoofdkantoor nabij Hilversum hebben zij alles in eigen beheer: van het designproces tot aan de verkoop, productie en het voorraadmagazijn.

Dit ga je doen

In deze nieuw op te zetten functie ben ​jij als Junior Category Manager ​verantwoordelijk voor het onderhoud van ​nieuwe en ​bestaande artikelen in ​het ERP systeem ​MS Dynamics (Navision).​ ​Je bouwt de structuur en processen waarmee je bewaakt dat ​de artikelbestand​en​ altijd volledig up-to-date blij​ven en dat alle benodigde gegevens voor o​.​a. productie, ​sales en analyse ​correct ​in het systeem staan. ​Dit geldt voor alle type artikelen​: van ​eindproducten, halffabricaten​ tot ​grondstoffen en voor alle gegevens, zoals maten, gewichten, productiekosten, ​inkoop- en verkoop​prijzen, etc.​ ​Je signaleert verbetermogelijkheden​, ​optimaliseert processen en voorraadniveaus en onderzoekt optimale bestel- en productiehoeveelheden.

Daarnaast word je​ als Junior Category Manager​ key-user van MS Dynamics ​(Navision) ​op het gebied van artikelbeheer, planning​, ​productie en inkoop. Hiervoor staa​n​ een aantal grote projecten in de planning waarmee je veel impact maakt binnen de organisatie. Zo help je met de implementatie van de productiemodule in MS Dynamics, het introduceren van de planningsmodule en de upgrade van MS Dynamics naar 365 Business Central. Je traint nieuwe gebruikers en staat altijd open voor ideeën om processen in relatie tot het ERP systeem te verbeteren.

In deze ​uitdagende en veelzijdige ​functie rapporteer je aan de Manager Bedrijfsbureau en werk je ​intensief samen met collega’s ​van andere afdelingen, zoals inkoop, productie en sales.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo​ of wo​ opleiding richting logistiek, supply chain, inkoop, (technische) bedrijfskunde, BIM (business it & management)​ ​of soortgelijk.
 • ​Liefst enige stage- en/of werkervaring op het gebied van ​item management, inkoopanalyse, ​voorraadbeheer, ​assortimentsmanagement, ​artikelbeheer, ​inkoop, procurement, ​category management of vergelijkbaar.
 • ​Ervaring of sterke affiniteit met het gebruik van ERP systemen (liefst met Navision of Dynamics 365).
 • ​Pro actieve instelling en je bent continue op zoek naar verbeteringen en optimalisatie.
 • Analytisch vermogen, ​procesmatigheid, ​accuratesse​ en gestructureerd kunnen werken.​

Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en woon je in de omgeving van ​Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als ​Junior Category Manager waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op ​een ​vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € ​2​.​6​00,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 10 atv-dagen.
 • ​Een reiskostenvergoeding.​
 • Opleidings​- en doorgroei​mogelijkheden.
 • ​De kans om een nieuwe functie op te zetten, eigen te maken en key-user te worden.​
 • Werken in een creatieve, internationale omgeving.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Dominique Duringhof

06 - 29 44 88 09
dominiqueduringhof@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature