Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

(Junior) Financieringsmedewerker

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben jij als (Junior) Financieringsmedewerker samen met een gedreven team o.a. verantwoordelijk voor het ondersteunen / adviseren van klanten (autodealers en leasemaatschappijen) en het activeren van grootzakelijke financieringscontracten. Wil jij net als de organisatie groeien en je continu blijven ontwikkelen? Dat kan! Tevens kent het bedrijf uitstekende arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken en een moderne werkomgeving.

Deze werkgever is al ruim 50 jaar dé financieringspartner voor ondernemingen in de mobiliteitsbranche. Door de gedegen kennis van de branche en de persoonlijke relatie met hun klanten bieden zij financieringsproducten die perfect aansluiten bij de behoeften van hun klanten. Naast persoonlijk advies kunnen klanten terecht voor de financiering van de voorraad, het rijdend wagenpark, andere mobiliteitsoplossingen en onroerend goed. Mede door de nauwe samenwerking met een van de grootste leasemaatschappijen van Nederland hebben klanten toegang tot een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en is deze werkgever een sterke en betrouwbare financiële partner in business!

Dit ga je doen

Als (Junior) Financieringsmedewerker werk je in een gedreven team van Financieringsspecialisten, Productmanagers en Accountmanagers. Samen met het team ben je m.n. verantwoordelijk voor het ondersteunen / adviseren van klanten (autodealers en leasemaatschappijen) en het activeren van grootzakelijke financieringscontracten.

In deze veelzijdige functie stel je o.a. kredietdocumentaties op en bereid je het uitboeken van financieringen voor. Je doet financiële klantonderzoeken voor het aangaan van nieuwe relaties. Voor lopende contracten beoordeel je tijdelijke kredietverhogingen en doe je voorstellen voor verlenging. Eventuele wijzigingen van gegevens verwerk je correct in de kredietsystemen. Ook krijg je alle ruimte om mee te denken hoe automatisering de organisatie verder helpt om groei efficiënt te kunnen realiseren.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding richting finance, control, bedrijfseconomie, financial services management (fsm) of vergelijkbaar.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring als Financieel Medewerker, Medewerker Financieringen, Kredietacceptant, Financieringsmedewerker, Kredietadviseur, Financieringsspecialist, Kredietbeoordelaar of vergelijkbaar
 • Liefst ervaring bij een bank, financierings-, leasemaatschappij of binnen de automotive branche of financiële dienstverlening.
 • Klant- en oplossingsgerichtheid en je kunt goed plannen en prioriteiten stellen.
 • Nauwkeurigheid, analytisch vermogen en je bent altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing.

Daarnaast ben je voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Amersfoort.

Ook starters met een afgeronde hbo of wo opleiding richting financial services management (fsm), accountancy, bedrijfseconomie, tax, finance & advice of vergelijkbaar nodigen wij van harte uit om te solliciteren!

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als (Junior) Financieringsmedewerker met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 4.000,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 5 atv-dagen (uitbetaald in geld).
 • Een 13e maand.
 • Een reiskostenvergoeding a € 0,21 per km woon-werkverkeer (max. 25 km enkele reis).
 • Een thuiswerkvergoeding a € 2,15 per dag.
 • Sporten met jouw collega’s.
 • Tijd voor ontspanning in de gameroom.
 • Leren via hun eigen online academy (bij indiensttreding).
 • Een collectieve zorgverzekering en korting op financieringen/verzekeringen (bij indiensttreding).
 • Een informele cultuur, met ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Anthony Overweg

06 - 14 28 23 71
anthonyoverweg@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature