Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Junior Graphics Operator

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Onze opdrachtgever, een internationaal mediatechnologiebedrijf, verovert de wereld en groeit hard! Deze jonge en dynamische organisatie levert facilitaire ondersteuning bij producties in de broadcastindustrie. Grote kans dat je op televisie één of meerdere programma’s hebt gezien waar deze innovatieve technologieclub een bijdrage aan heeft geleverd. Want deze mooie opdrachtgever in de regio Hilversum werkt voor alle bekende televisiemerken. In binnen- en buitenland. Aan gedurfde projecten met de allernieuwste technieken en technologieën.

In Hilversum, het hart van de televisiewereld, vind je deze uitdagende werkplek waar geen dag hetzelfde is. Vanuit het kantoor zetten de ruim 500 professionals samen alles op alles om elk project tot een succes te maken. Hard werken en hard lachen gaan hier hand in hand. Net als waardering voor input en veel ruimte voor ontwikkeling. En het succes, dát wordt gevierd. Met een borrel, feestjes of andere uitjes. Op steenworp afstand van het station en met voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Dit ga je doen

Als Junior Graphics Operator voorzie jij sportprogramma’s tijdens de opname of uitzending van de juiste standen graphics, titels en augmented reality waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technieken. Je bent verantwoordelijk voor het invoeren en weergeven van titels, foto’s, kaarten en opstellingen en daarnaast bedien je de schermen in de studio. Dit doe je zelfstandig of samen met een redacteur.

In een korte tijd leer jij werken met de gebruikte software. Het is belangrijk om op verschillende dingen tegelijk te letten tijden een uitzending. Je hoort alles wat de regisseur zegt, je let op de inhoud van het programma en je volgt de aanwijzingen van de (eind)redacteur. Jij weet namelijk precies hoe jij je hoofd koel moet houden binnen een hectische regiekamer.

Dit breng je mee

 • Goede kennis van Photoshop en een gedegen basiskennis van Windows.
 • Een diploma of bezig met een opleiding richting multimedia/ grafische vormgeving of (game) design.
 • Tenminste 1 jaar relevante stage/werkervaring in een vergelijkbare functie als bijvoorbeeld Graphic Designer, DTP-er of in een vergelijkbare functie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Flexibiliteit, geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Affiniteit met televisievormgeving.
 • Accuratesse; ook onder hoge druk.
 • Het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren.

Daarnaast ben je 20 – 40 uur per week beschikbaar en woon je in (de omgeving van) Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Junior Graphics Operator bij een ambitieus bedrijf waarbij je direct in dienst komt, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een marktconform maandsalaris. Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en ervaring.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden binnen een creatief en professioneel team.
 • Alle kansen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Dit wordt gestimuleerd!
 • Goede atmosfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan. Zo is er met regelmaat een borrel, teamuitje of een bedrijfsfeest.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Anouk de Wit

035 - 624 86 45
anoukdewit@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature