Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

(Junior) Productontwikkelaar

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever krijg je als (Junior) Productontwikkelaar de mogelijkheid om mee te werken aan de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kwaliteitsproducten die in meer dan 75 landen wereldwijd verkocht worden! Voor jou een mooie kans om jouw gevoel voor kleur en design in te zetten voor een groot internationaal productiebedrijf. Maar dat is niet alles: want naast 35 vrije dagen, krijg je hier volop kansen om jezelf verder te specialiseren op het gebied van productontwikkeling!

Deze werkgever produceert en levert wereldwijd hoogwaardige wand- en omslagdecoratie. Dit alles met een team van ruim 200 medewerkers in Nederland en 300 wereldwijd. De unieke producten die zij leveren, zijn het resultaat van interessante samenwerkingen met internationale designers. En vergeet het eigen label niet dat deze club met succes op de markt heeft gezet. Op het hoofdkantoor nabij Hilversum hebben zij alles in eigen beheer: van het designproces tot aan de verkoop, productie en het voorraadmagazijn.

Dit ga je doen

In de functie van (Junior) Productontwikkelaar werk je (hand)stalen uit voor wand- en omslagdecoratie materialen, die vervolgens in de fabriek geproduceerd worden. Daarnaast meng en beoordeel je de kleuren, onderzoek je papiersoorten en maak je de belangrijke vertaalslag van een computerprint of voorbeeldstaal naar een echt product. Hierbij maak je gebruik van diverse druktechnieken, zoals zeefdruk, diepdruk en embossing.

Naast de praktische werkzaamheden in het laboratorium en de productie, houd je ook alle benodigde administratie correct bij, ondersteun je collega’s m.b.t. voorraden en schoonmaak en heb je intensief contact met diverse interne afdelingen.

Als (Junior) Productontwikkelaar werk je samen in een team van Coloristen, Designers, Ontwikkelaars en R&D Medewerkers (ca. 20 fte) aan maatwerkopdrachten voor internationale klanten en aan de eigen collecties. De afdeling Product Design is altijd op zoek naar nieuwe toepassingen en baanbrekende designs, zodat zij hun klanten kunnen blijven verrassen met een eigentijds assortiment!

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo-4 opleiding in de richting van Interieur, Kleur, Grafisch, Chemisch, Laboratorium, Lifestyle (bv. Nimeto, MLO of vergelijkbaar) en/of ervaring in de verf-, inkt-, behang-, textiel- of kunststofindustrie.
 • Minimaal 1 jaar relevante stage- en/of werkervaring in een functie als Jr. Productontwikkelaar, Colorist, Medewerker Product Design, Junior Ontwerper / Ontwikkelaar of soortgelijk.
 • Uitstekend kleurgevoel, gevoel voor design en trends en je kunt dit toepassen in de gewenste (eind)producten.
 • Liefst kennis van (druk)technieken en van digitale ontwerp- en coloreertechnieken.
 • Nauwkeurigheid, pro activiteit, enthousiasme en niet bang om vieze handen te krijgen.

Daarnaast ben je voor 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar) beschikbaar en woon je in de omgeving van Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als (Junior) Productontwikkelaar met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 2.500,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 10 atv-dagen.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Ontwikkelmogelijkheden.
 • Werken in een creatieve, internationale omgeving.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Dominique Hendriks

06 - 29 44 88 09
dominiquehendriks@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature