Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

KAM-specialist

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Onze opdrachtgever is ‘lekker zoet’ en ‘hartig’. Tenminste… dat zijn de foodproducten die door deze organisatie worden ontwikkeld. Daarbij is het mooi om te zien dat traditionele ambacht hier hand in hand gaat met een moderne en innovatieve werkwijze. Als KAM-specialist deel jij je talent binnen dit groeiende familiebedrijf dat inmiddels ook buiten de grenzen van Nederland een succesvolle speler in de foodmarkt is.

Dit ga je doen

Als KAM-specialist maak je deel uit van het Kwaliteitsteam en ben je verantwoordelijk voor het maken, beoordelen en beheren van specificaties en etiketten van klanten in het binnen- en buitenland. Je werkt binnen de organisatie nauw samen met de afdelingen Inkoop, Verkoop, Productontwikkeling en het Bedrijfsbureau.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van diverse normen zoals onder andere Beter Leven, RSPO en UTZ. Het is jouw taak de wet- en regelgeving en de door de organisatie geformuleerde uitgangspunten op het gebied van kwaliteit te vertalen naar de concrete richtlijnen, systemen en procedures voor de uitvoering van de organisatie.


Je bent verantwoordelijk als Adviseur/Projectleider van KAM-gerelateerde projecten door de organisatie heen. Kortom: je bent de operationele link tussen de kwaliteitsafdeling en de productieafdelingen/-vestigingen.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo opleiding richting Levensmiddelentechnologie en/of Food & Business.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als KAM-specialist, KAM-coördinator of vergelijkbaar, bij voorkeur in de productie-/foodbranche.
 • Kennis van kwaliteit-, Arbo- en milieuzorgsystemen, -methoden en –technieken.
 • Ervaring met systemen, zoals Trace one, GS1, PIM, SIM of Eclarion.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Zelfstandigheid, stressbestendigheid en nauwkeurigheid.
 • Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een dienstverlenende instelling.

Ook ben je 38 uur per week beschikbaar (32 uur is bespreekbaar) en woon je in de nabije omgeving van Amersfoort.

Dit wordt geboden

 • Een verantwoordelijke baan als KAM-specialist bij een ambitieus en groeiend bedrijf waarbij je direct in dienst komt, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.200,- en € 4.200,- o.b.v. 38 uur per week. Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Enthousiaste collega’s.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Daniëlle van Dusschoten

035 – 624 86 45
daniellevandusschoten@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature