Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Learning & Development Specialist

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben je als Learning & Development Specialist dé expert op het gebied van het ontwikkelen van (online) trainingen en opleidingen. Met als doel om alle medewerkers een platform te bieden voor ontwikkeling en hun kennisniveau continue te verhogen! Naast dat je deel uit maakt van een ervaren HR team, kent deze werkgever uitstekende arbeidsvoorwaarden, kan je zowel vanuit kantoor als huis werken en investeren ze natuurlijk ook in jouw ontwikkeling.

Deze werkgever timmert al even aan de weg. Al meer dan 30 jaar is het bedrijf actief in de bouwmaterialen. Deze energieke, no-nonsense en groeiende organisatie is één van de grootste in de branche. En met 50 vestigingen verdeeld over heel Nederland en een webshop, kan er 24/7 op de ruim 500 medewerkers gerekend worden. Op het hoofdkantoor nabij Amersfoort wordt de formule bewaakt en verder uitgewerkt. Bouwen laten ze aan vakmensen over, maar binnen de organisatie bouwen zij constant aan de ontwikkeling en loopbanen van medewerkers. Hoe? Door een eigen opleidingshuis bijvoorbeeld. Zo groeien alle medewerkers mee met de organisatie.

Dit ga je doen

Als Learning & Development Specialist ben jij dé expert op het gebied van blended en digitaal leren. Jij maakt de praktische vertaalslag van wensen en behoeften van de bedrijfsformule naar trainingsinterventies. Daarbij zoek je voortdurend naar nieuwe werkvormen. Een kennisbank, video’s en games: je zet deze en andere instrumenten probleemloos in om het kennisniveau van de medewerkers op het gebied van het assortiment te verhogen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het Learning Management Systeem. Met als doel om alle medewerkers een platform te bieden voor ontwikkeling. Daarbij zorg je voor een breed scala aan (digitale) producttrainingen in samenwerking met de Categoriemanagers. Jij coördineert de content en zorgt dat externe partijen juist geïnformeerd worden. Je bewaakt de kwaliteit. Waar nodig organiseer en verzorg je zelf ook trainingen.

Als Learning & Development Specialist maak je deel uit van het ervaren HR team, werk je nauw samen met de L&D Adviseur, 2 HR Adviseurs en de HR Manager. Als team en met ieder z’n specialisme klaren jullie elke klus en ben jij o.a. de verantwoordelijk voor het initiëren van verbetervoorstellen op het gebied van training en ontwikkeling. Van jouw scherpte kan namelijk iedereen wat leren!

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo opleiding, liefst in de richting van Opleidingskunde of vergelijkbaar.
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring op het gebied van learning & development, ontwikkelen van opleidingen en trainingen of als belangrijk onderdeel van je (hr) functie.
 • Liefst kennis van het ontwikkelen van e-learnings en expertise op het gebied van kennisoverdracht.
 • Kennis van Lectora en/of Articulate 360 is een pré.
 • Vindingrijkheid, gedrevenheid, daadkrachtigheid en liefst affiniteit met de detail-, groothandel, retail en/of bouwbranche.

Daarnaast ben je voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Amersfoort.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Learning & Development Specialist waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.600,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 3 extra vakantiedagen wanneer je niet ziek bent geweest.
 • Een reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Een bonusregeling.
 • Mobiele telefoon, laptop en faciliteiten om je thuiswerkplek in te richten.
 • Flexibele werkuren af te stemmen op je professionele en privé behoeften, waarbij je het merendeel van je tijd doorbrengt in een omgeving waarin jij de beste prestaties levert.
 • Korting op producten uit het assortiment.
 • Leuke collega’s in een ongedwongen werksfeer.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Karlijn van den Hoogen

06 - 15 52 61 61
karlijnvandenhoogen@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature