Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Lease Adviseur Binnendienst

Regio: Amsterdam

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben jij als Lease Adviseur Binnendienst de vraagbaak en adviseur voor aangesloten A-merk autodealers en klanten m.b.t. zakelijke en private leasecontracten! Voel jij je thuis binnen een gedreven, commerciële club en wil jij werken voor prachtige automerken bij een internationale organisatie? Dat kan! Tevens kent het bedrijf uitstekende arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken en een moderne werkomgeving.

Deze werkgever is al ruim 90 jaar een toonaangevende financierings- en leasemaatschappij voor bekende Italiaanse automerken. Ze zijn actief in zestien landen en worden gezien als een van de meest concurrerende en innovatieve dienstverleners in de automotive branche. Met traditionele en innovatieve financieringsoplossingen bieden zij klanten (particulier en zakelijk) en aangesloten autodealers altijd een gunstige en passende maatwerk oplossing. De organisatie kenmerkt een ondernemende, open en betrokken bedrijfscultuur, waarin eigen initiatief en creativiteit worden beloond.

Dit ga je doen

Als Lease Adviseur Binnendienst ben je m.n. verantwoordelijk voor het maximaliseren van de samenwerking met de aangesloten A-merk autodealers (landelijk). Jij bent het eerste aanspreekpunt voor deze merkdealers m.b.t. (complexe) zakelijke en particuliere leasecontracten/-offertes en vragen van eindklanten en/of brokers die buiten het standaardproces vallen.

In deze veelzijdige functie ondersteun je alle dealers en heb je intensief contact met relaties en prospects bij het vinden van de juiste financiële en mobiliteits oplossingen. Tevens zorg je ervoor dat het gehele orderproces zo optimaal mogelijk verloopt, kom je met verbeteren voorstellen, denk je mee over procesoptimalisatie en rapporteer je aan de Head of Sales.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding richting Commerciële Economie, IVA, Financial Services Management, Accountmanagent, Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring als bijvoorbeeld Lease Adviseur, Commercieel Medewerker, Sales Support Medewerker, Intern Accountmanager, Medewerker Dealerlease of Medewerker Commerciële Binnendienst.
 • Liefst ervaring bij een leasemaatschappij, autodealer en/of kennis van particuliere en zakelijke lease producten.
 • In bezit van VNA Leasing of de wens om deze op korte termijn te behalen
 • Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden en proactiviteit.

Daarnaast ben je voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Amsterdam

Ook studenten met een tussenjaar, die tijd over hebben naast hun (af)studeren of starters met een afgeronde hbo-opleiding richting IVA, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Financial Services Management of vergelijkbaar, nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Lease Adviseur Binnendienst met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Een bonusregeling.
 • Een 13de maand (bij indiensttreding).
 • Korting op je zorgverzekering en fitnessabonnement (bij indiensttreding).
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Een informele cultuur, met ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Niels Savenije

035 - 624 86 45 (keuzenummer 3)
nielssavenije@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature