Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Live Support Engineer

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever draag je als Live Support Engineer veel verantwoordelijkheid. Jij zorgt ervoor dat live uitzendingen niet in het geding komen en bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor de eindregie.


Deze werkgever, een internationaal mediatechnologiebedrijf, verovert de wereld en groeit hard! De jonge en dynamische organisatie levert facilitaire ondersteuning bij tv-producties in de broadcastindustrie. Grote kans dat je op televisie één of meerdere programma’s hebt gezien waar deze innovatieve technologieclub een bijdrage aan heeft geleverd. Want deze mooie werkgever, gevestigd in mediastad Hilversum, met ruim 700 medewerkers, werkt voor alle bekende televisiemerken. In binnen- en buitenland. Aan gedurfde projecten met de allernieuwste technieken en technologieën.

Dit ga je doen

Als Live Support Engineer Playout werk je samen met de eindregisseurs en ondersteun je de operators om een vlekkeloze programmering te verzorgen. Als eerste aanspreekpunt in de eindregie draag je een brede verantwoordelijkheid. Wanneer een uitzending in de problemen dreigt te komen moet er hard gerend worden want iedere minuut telt.

Jij laat je niet snel uit het veld slaan en bent zelfverzekerd. Daarnaast ben je in staat om prioriteiten te stellen, te sparren met opdrachtgevers en in oplossingen te denken.

Dit breng je mee

 • Mbo+/ hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar (werk)ervaring in het onderhouden van complexe digitale video- en/ of audiosystemen, bij voorkeur in een broadcastomgeving.
 • Kennis van video routing, switching en TCP/ IP. Ervaring met playout oplossingen zoals Pebble Beach, Morpheus of Whatson is een pre.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je kunt goed omgaan met flexibele werktijden.

Daarnaast ben je 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Live Support Engineer waarbij je direct in dienst komt van deze werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een enthousiast en gepassioneerd team dat jou goed gaat opleiden en begeleiden tijdens je inwerkperiode.
 • Alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Goede atmosfeer waar hard werken, humor en plezier hebben centraal staat. Zo is er met regelmaat een borrel, teamuitje of een bedrijfsfeest.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Annemieke van den Brink

06 - 25 17 41 81
annemiekevandenbrink@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature