Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Logistiek Medewerker (AV & Media)

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je als Logistiek Medewerker fulltime aan de slag gaan. Jij gaat er voor zorgen dat media apparatuur wordt uitgeleverd en weer terug ingenomen wordt. Jij hebt affiniteit met audiovisuele apparatuur en vindt het geen probleem om onregelmatig te werken. Je krijgt hier alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.

 

Deze werkgever, een internationaal mediatechnologiebedrijf, verovert de wereld en groeit hard! De jonge en dynamische organisatie levert facilitaire ondersteuning bij tv-producties in de broadcastindustrie. Grote kans dat je op televisie één of meerdere programma’s hebt gezien waar deze innovatieve technologieclub een bijdrage aan heeft geleverd. Want deze mooie werkgever, gevestigd in mediastad Hilversum, met ruim 700 medewerkers, werkt voor alle bekende televisiemerken. In binnen- en buitenland. Aan gedurfde projecten met de allernieuwste technieken en technologieën.

Dit ga je doen

Als Logistiek Medewerker bekleed je een afwisselende functie waarbij je veel in contact staat met klanten en je collega’s. Je zorgt ervoor dat alle in- en uitgaande goederen op de juiste plaats van bestemming komen. Je bent verantwoordelijk voor de uitgifte en ontvangst van goederen in het depot. Dit begint bij het lossen, controleren en melden van de inkomende goederen, maar je regelt ook de interne opslag en zorgt ervoor dat het materiaal op de juiste locatie terecht komt. Jij pickt de orders en maakt ze verzendklaar.

 

Je draagt zorg voor het beheer van de werkmethoden en het analyseren van de voorraden. Ook het plannen en het verdelen van de werkzaamheden behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast richt je het magazijn en het materieel niet alleen in, maar heb je het ook in beheer. Daarbij zorg je er ook voor dat de administratie altijd op orde is en maak je rapportages op.

 

Mocht je op zoek zijn naar een fulltime job dan is het rooster 6 dagen werk, 3 dagen vrij. De diensten zijn tussen 5:00 – 00:00 uur en schuiven door de tijd van vroege- naar late diensten. 

Dit breng je mee

 • Een mbo werk- en denkniveau en het liefst volg je of heb je een afgeronde opleiding in de richting van Audiovisuele Techniek of Logistiek.
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Medewerker Uitgifte, Medewerker AV Techniek, Magazijnmedewerker, Logistieke Medewerker of vergelijkbaar.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Een hands-on mentaliteit en bereid te werken in wisselende diensten (diensten zijn tussen 5.00 – 02.00 en schuiven door de tijd van vroege- naar late diensten en kunnen zowel doordeweeks als in het weekend zijn).
 • Klant- en servicegerichtheid.

Daarnaast ben je flexibel fulltime en/of de weekenden beschikbaar en woon je in de omgeving van Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Logistiek Medewerker die zowel als fulltime baan (mogelijk vast) of bijbaan ingevuld kan worden.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een enthousiast en gepassioneerd team die jou goed gaan opleiden en begeleiden in je inwerkperiode.
 • Alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Goede sfeer waar hard werken, humor en plezier hebben centraal staat.
 • Regelmatig borrels, teamuitje of een bedrijfsfeest.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Annemieke van den Brink

06 - 25 17 41 81
annemiekevandenbrink@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature