Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Magazijn / Expeditie Medewerker

Regio: Almere

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je per direct in een dagdienst aan de slag als Magazijn / Expeditie Medewerker. Een afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden naar meewerkend voorman/vrouw. Je komt terecht bij een internationaal, nuchter en no nonsense bedrijf. En op een dynamische afdeling waar je midden in het logistieke proces staat.


Deze werkgever is een internationaal productiebedrijf wat bijna 60 jaar geleden is opgericht. Nog altijd is het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd in Almere en werken er daar nu ruim 400 medewerkers. Met inmiddels meerdere vestigingen over de hele wereld, zijn zij een belangrijke leverancier in de voedingsindustrie, alsook in het voedsel voor huisdieren en de farmaceutische industrie. Productkwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste drijfveren van dit bedrijf. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning, zo worden er geregeld feesten en toernooien georganiseerd en wordt er elke dag een verse lunch bereid.

Dit ga je doen

Als Magazijn / Expeditie Medewerker sta je op de afdeling waar je met dierlijke producten gaat werken. Je hebt een dynamische functie, het ene moment sta je mee te werken aan de lopende band om de dierlijke producten te verpakken, het andere moment voer je opdrachten in, lever je werkbonnen uit en werk je de overige administratie bij. Daarnaast rijd je geregeld op de heftruck om de producten klaar te zetten voor transport.


Voor deze functie bestaat de mogelijkheid om uiteindelijk door te groeien naar meewerkend voorman/-vrouw.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in een logistieke richting.
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Magazijnmedewerker, Logistiek medewerker, Expeditie Medewerker of Heftruck- en/of Reachtruckchauffeur, bij voorkeur binnen de food-/voedingsmiddelen-/levensmiddelensector.
 • Een geldig heftruck- en/of reachtruckcertificaat of een verlopen certificaat en de bereidheid om op korte termijn een herhalingscursus te volgen en te behalen.
 • Bij voorkeur een geldig EPT-certificaat of de bereidheid om deze te behalen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het liefst ook Pools en/of Engels.
 • De ambitie om door te groeien naar meewerkend voorman/-vrouw.

Daarnaast ben je fulltime (dagdienst) beschikbaar en woon je in de omgeving van Almere.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Magazijn / Expeditie Medewerker met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 2.300,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om elke dag een heerlijk verse bereide maaltijd te nuttigen.
 • Leuke feesten en toernooien met je collega’s.
 • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid en eigen initiatief.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Kelly Koelstra

035 - 624 86 45
kellykoelstra@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature