Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Manager Crediteuren

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever krijg je als Manager Crediteuren veel verantwoordelijkheid, je gaat namelijk leidinggeven aan 6 medewerkers, zorgt voor een optimaal crediteurenproces en draait mee in grote projecten. Naast uitstekende voorwaarden, heerst er een fijne werksfeer, is er een fietsclub en kan je opleidingen binnen hun eigen opleidingshuis volgen.


Deze werkgever timmert al even aan de weg. Al meer dan 30 jaar is het bedrijf actief in de bouwmaterialen. Deze energieke, no-nonsense en groeiende organisatie is één van de grootste in de branche. En met 50 vestigingen verdeeld over heel Nederland en een webshop, kan er 24/7 op de ruim 500 medewerkers gerekend worden. Op het hoofdkantoor nabij Amersfoort wordt de formule bewaakt en verder uitgewerkt. Bouwen laten ze aan vakmensen over, maar binnen de organisatie bouwen zij constant aan de ontwikkeling en loopbanen van medewerkers. Hoe? Door een eigen opleidingshuis bijvoorbeeld. Zo groeien alle medewerkers mee met de organisatie.

Dit ga je doen

Als Manager Crediteuren geef jij leiding aan een zelfstandig en professioneel team van circa 6 medewerkers. Op een motiverende en coachende manier neem je het team mee in veranderingen en pak je andere HR-gerelateerde taken op (bijvoorbeeld het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken).

Daarnaast houd jij je binnen jouw coördinerende rol bezig met de facturenstroom, de betaalopdrachten en declaraties. Je draait mee en bewaart het overzicht in projecten, lost uiteenlopende vraagstukken op en lopende processen neem je onder de loep nemen. Loopt er een proces niet optimaal, dan schakel je met bijvoorbeeld Inkoop, Logistiek of IT. Door je team en de interne processen te optimaliseren, zorg jij ervoor dat de vestigingen perfect bedient kunnen worden.

En er is meer. Jij wordt als Manager Crediteuren één van de kartrekkers van de implementatie van een nieuwe ERP-systeem (Microsoft Dynamics). Alle processen binnen de organisatie krijgen mede door jouw toedoen een plek binnen hetzelfde ERP-systeem. Dit ERP-project raakt het hele bedrijf, wat het voor jou mogelijk maakt om echt impact te maken!

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo opleiding in de richting van bijvoorbeeld Accountancy, Bedrijfseconomie, Economie of Bedrijfskunde.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Manager Bedrijfsadministratie, Teamleider Crediteuren, Controller, Beheerder Crediteuren, Manager Accounts Payable of vergelijkbaar, bij voorkeur binnen de retail.
 • Leidinggevende ervaring (min. 2 jaar) en liefst ook ervaring met Navision en/of Microsoft Dynamics.
 • Goede communicatieve, procesmatige en leidinggevende vaardigheden.
 • Nauwkeurigheid en je kan goed onder druk werken (i.v.m. grote factuurstromen).

Daarnaast ben je voor 36 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Amersfoort.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Manager Crediteuren, waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 4.750,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 3 extra vakantiedagen wanneer je niet ziek bent geweest.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een bonusregeling.
 • Flexibele werktijden (starten tussen 7 en 9 uur).
 • Korting op producten uit het assortiment.
 • Leuke collega’s in een ongedwongen werksfeer.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Karlijn van den Hoogen

06 - 15 52 61 61
karlijnvandenhoogen@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature