Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Medewerker Binnendienst Logistiek

Regio: Utrecht

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben jij als Medewerker Binnendienst Logistiek verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en een juiste administratie van alle producten en onderdelen in het magazijn. Je hebt hier veel contact met je collega’s van de verschillende vestigingen en filialen en levert zo een belangrijke bijdrage aan het succes van deze werkgever. Naast passende arbeidsvoorwaarden, uitzicht op een vast dienste baan en doorgroei, krijg je ook korting op hun eigen producten en diensten!


Deze werkgever is al ruim 30 jaar dé officiële dealer en servicepartner van diverse bekende automerken. Mooie en sterke A-merken met een groot bestaand en nieuw koperspubliek en een uitgebreid portfolio! Naast verkoop, onderhoud en negen vestigingen in de regio Utrecht, hebben zij een eigen schadeherstelbedrijf, leasemaatschappij en autoverhuurtak. De autobranche is volop in beweging en ook deze werkgever is continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen en technische innovaties. Maar de allerbelangrijkste schakels in al die ontwikkelingen zijn de collega’s, en dat geldt dus ook voor jou als hun nieuwe collega!

Dit ga je doen

Als Medewerker Binnendienst Logistiek ben jij samen met je team verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het centrale magazijn. Er is één centraal punt waar vandaan alle producten en onderdelen worden verspreid over de verschillende vestigingen. Jij zorgt ervoor dat alle onderdelen op de juiste plek liggen en in het systeem worden verwerkt. Je adviseert over de leveringstijd, betaling en eventuele alternatieven en je draagt zorg voor de verdere administratieve en financiële afwikkeling.


Daarnaast is er ook de mogelijkheid om verantwoordelijk te worden voor een specifieke afdeling binnen het magazijn. Hierin adviseer je m.n. over onderdelen en accessoires en bestelt deze voor de werkplaatsen van de verschillende filialen, je voert bestellingen door en zorgt voor de meest (kost)efficiënte voorraadbeheer. In deze rol ben jegericht op het leveren van de juiste onderdelen op het juiste tijdstip en de juiste plaats, tegen de laagst mogelijke kosten voor de werkplaatsen.

Dit breng je mee

 • Mbo+ werk- en denkniveau met het liefst een afgeronde opleiding richting Automotive (IVA), Logistiek of Autotechniek.
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Medewerker Logistiek, Magazijnmedewerker, Administratief Logistiek Medewerker, Medewerker Goederenontvangst of vergelijkbaar.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Administratief sterk en je bent handig met computersystemen en software programma’s.
 • Goede communicatieve vaardigheden, pro activiteit, nauwkeurigheid en je bent stressbestendig.

Daarnaast ben je voor 32 tot 38 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Utrecht.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Medewerker Binnendienst Logistiek waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een breed pakket aan vaktrainingen, -opleidingen en -cursussen.
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Leuke voordelen en korting op eigen producten en diensten.
 • Korting bij aanschaf van een computer, telefoon, lease fiets en/of sportabonnement.
 • Enthousiaste en fijne collega’s en een dynamische werksfeer.
 • Regelmatig leuke feestjes, gezellige borrels, sportieve uitdagingen, etc.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Dominique Hendriks

06 - 29 44 88 09
dominiquehendriks@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature