Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Medewerker Kwaliteitscontrole QC

Regio: Almere

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever krijg je de kans om als Kwaliteitsmedewerker QC samen met jouw QC-collega’s de kwaliteitscontroles zo goed mogelijk uitvoeren om het product naar een hoger niveau te tillen, meestal vanuit Almere maar je bent op den duur ook geregeld te vinden op de andere productielocaties in o.a. België en Duitsland. Deze werkgever vindt jouw persoonlijke groei belangrijk, daarom geven zij jou alle tijd en ruimte om het product van A tot Z te leren kennen en initiatief te tonen.


Deze werkgever is een internationaal productiebedrijf wat bijna 60 jaar geleden is opgericht en wereldwijd 1.100 medewerkers in dienst heeft, waarvan 300 in Nederland. Nog altijd is het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd in Almere en werken er daar nu ruim 100 medewerkers. Met inmiddels meerdere vestigingen over de hele wereld, zijn zij een belangrijke leverancier in de voedingsindustrie, alsook in het voedsel voor huisdieren en de farmaceutische industrie. Productkwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste drijfveren van dit bedrijf. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning, zo worden er geregeld feesten en toernooien georganiseerd en wordt er elke dag een verse lunch bereid.

Dit ga je doen

Als Medewerker Kwaliteitscontrole QC maak je deel uit van het QC-team en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles van grondstoffen en eindproducten in de vleesverwerkende industrie. Aan de hand van gestandaardiseerde controleprocessen voer je je taak uit. De uitkomsten van jouw analyseresultaten zorgen ervoor dat zij de kwaliteit van de producten kunnen verbeteren en daar waar nodig, tijdig productieprocessen kunnen bijsturen. Bij eventuele afwijkingen ben je in staat deze op een heldere manier te communiceren aan collega’s en leidinggevenden.

Dit breng je mee

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau.
 • Het liefst relevante werkervaring in een slachterij, slachthuis, slagerij, vlees(verwerkings)industrie of vergelijkbaar.
 • Kennis van hygiënisch werken, kwaliteitscontrolemethodieken, HACCP en Excel.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (kennis van de Poolse taal is een pré).
 • Oog voor detail en niet bang om vieze handen te krijgen.
 • De bereidheid om, nadat je het product van A tot Z hebt leren kennen, zo nu en dan naar het buitenland te reizen.

Ook ben je fulltime beschikbaar, ben je in het bezit van rijbewijs B en woon je in de omgeving van Almere.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Medewerker Kwaliteitscontrole QC met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om elke dag een heerlijk verse bereide maaltijd te nuttigen.
 • Leuke feesten (uiteraard Coronaproof) en toernooien met je collega’s.
 • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid en eigen initiatief.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Kelly Koelstra

035 - 624 86 45
kellykoelstra@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature