Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Medewerker Sales Support

Regio: Leiderdorp

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben je als Medewerker Sales Support een belangrijke spil binnen de organisatie. Je ondersteunt Accountmanagers, werkt offertes uit en geeft hier opvolging aan maar bent ook een vraagbaak voor je collega’s. Je komt terecht in een dynamische omgeving met een hecht team.


Deze werkgever is een Nederlands IT-bedrijf met ruim 20 jaar ervaring met het optimaliseren van IT-processen. Met nu zo’n 50 medewerkers proberen zij groot te zijn in klein blijven. Geen hoge kosten en ingewikkelde maatregelen maar goed te snappen en efficiënte oplossingen met altijd maatwerk.

Dit ga je doen

Als Medewerker Sales Support sta je midden in de organisatie en ondersteun je de Accountmanagers op allerlei vlakken. Je werkzaamheden zijn veelzijdig en geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je bezig met het voorbereiden van offertes en orders, de andere dag bedien je bestaande klanten en maak je afspraken met leveranciers. Jij zorgt ervoor dat Accountmanagers vroegtijdig kunnen anticiperen op de behoeftes van de klant en dat klachten vroegtijdig opgepakt worden.

Dit breng je mee

  • Minimaal een afgeronde mbo+ opleiding in een commerciële of administratieve richting of vergelijkbaar.
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst, Sales Support Medewerker, Indoor Accountmanager of vergelijkbaar.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse- als Engelse taal.
  • Heldere en vriendelijke communicatie vaardigheden en je kan goed prioriteiten stellen.
  • Het vermogen om prioriteiten te kunnen stellen en om te gaan met ad hoc zaken.

Daarnaast ben je voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Leiderdorp

Dit wordt geboden

  • Een uitdagende baan als Medewerker Sales Support waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.200,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Een reiskostenvergoeding.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Annemieke van den Brink

06 - 25 17 41 81
annemiekevandenbrink@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature