Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

2020… een jaar voor in de geschiedenisboeken

 

 

 

Vorig jaar schreven we nog dat 2019 een echt droomjaar was. Dit keer kijken we terug op een bizar corona jaar. Het jaar 2020 gaat de geschiedenisboeken in als het jaar dat corona de wereld op z’n kop zette… ook die van KGU Recruitment!

 

Van droomjaar naar…

Vanuit 2019 het beste en mooiste jaar ever met vele feestjes, bezoeken, borrels en felicitaties vanwege het 50-jarige bestaan van KGU Recruitment, gingen we in 2020 naar op afstand werken en videocalls. Dit jaar werkten we massaal thuis, werden gezellige borrels iets bijzonders en zagen we relaties, collega’s, medewerkers en kandidaten een stuk minder vaak ‘live’. Best even wennen voor iedereen, maar intussen hebben we onze draai gevonden en gaan wij – linksom of rechtsom – gewoon door met waar wij goed in zijn… de beste matches maken!

 

KGU gaat en blijft doorgaan

Gelukkig gebeurden er dit jaar ook genoeg positieve dingen bij KGU. We bestaan en hebben ons weten aan te passen aan de “huidige” situatie. Collega Liselot hebben wij voor onbepaalde tijd aan ons kunnen verbinden en Kelly is weer terug op het ‘oude nest’. Het thuiswerken is bij iedereen geland, het online werken gaat intussen soepeltjes en ‘stiekem’ een gezellig borreltje op gepaste afstand is ook best gelukt! Met videocalls blijven we tegenwoordig ook dichtbij voor onze kandidaten, relaties en collega’s.

 

Ondanks dat het ook op de arbeidsmarkt het afgelopen jaar een roerige tijd was – veel organisaties hadden het zwaar en sollicitanten bedachten zich vaak 2 keer voor ze een veilige werkstek loslieten – hebben we dit jaar toch weer ruim 200 mensen blij kunnen maken met een nieuwe vaste, tijdelijke of bijbaan. Bedankt voor het vertrouwen, jullie inzet en nogmaals: van harte gefeliciteerd met die nieuwe baan!

 

Terug in het team

En – zoals eerder gezegd – nog meer goed nieuws! Begin 2020 pakte Kelly haar functie van Office Manager (én stiekem ook een steengoede Recruiter) weer op. Deze multitasker heeft eerder 4 jaar bij KGU Recruitment gewerkt en na 1,5 jaar ervaring buiten de deur versterkt ze opnieuw ons team. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Ook namens onze relaties, kandidaten en collega’s: welkom terug in het team, dank voor je inzet gedurende het afgelopen jaar en nu niet meer weggaan hè 😊!

 

Trouwe én nieuwe relaties

Naast onze vele trouwe relaties, hebben we ook dit jaar weer een aantal mooie nieuwe klanten bij KGU mogen verwelkomen. Vanaf nu streven we ook voor o.a. Syndicate The Agency, Hocras, DiaDent Europe, PitCrew, Hecla Professional Audio & Video Systems, SIVOG (de scholengemeenschap in ’t Gooi) en natuurlijk onze buren van het Filmtheater in Hilversum naar de best mogelijke match! Benieuwd naar de ervaringen van onze relaties en kandidaten? Check de referenties.

 

Samenwerking GJ Personeelsdiensten

De samenwerking met GJ Personeelsdiensten en KGU Recruitment werd in 2020 verder uitgediept tot nog meer gezamenlijke successen en we versterkten onze samenwerking ook op backoffice en HR-gebied. Zo staan we samen sterk in een steeds complexere arbeidsmarkt. Collega’s uit Naaldwijk: heel erg bedankt voor jullie inzet, advies en gezelligheid (op afstand) gedurende het afgelopen jaar!

 

 

Bedankt en proost op 2021!

We wensen al onze trouwe relaties, kandidaten en business partners fijne kerstdagen en een plezierige jaarwisseling. Bedankt voor het vertrouwen! Laten we dit roerige jaar afsluiten en samen virtueel met elkaar proosten op een gezond en succesvol 2021.

 

Ook veel dank aan onze collega’s voor hun flexibiliteit, inzet vanuit huis en de gezamenlijke successen die wij ook dit jaar weer hebben behaald! Door het thuiswerken, gesloten horeca, etc. was het wel een wat minder gezellig jaar dan normaal. Wij hopen dan ook dat alles snel weer als vanouds is en dat het werken weer persoonlijker wordt – zowel intern als voor onze relaties en kandidaten – want KGU Recruitment staat voor persoonlijk!

 

Wel kunnen we ervan uitgaan dat het thuiswerken vanaf volgend jaar de nieuwe ‘standaard’ wordt. Zelfs als het uiteindelijk niet meer elke dag nodig is vanwege corona, is de thuiswerkplek waarschijnlijk niet meer weg te denken. Bedrijven hebben geïnvesteerd in faciliteiten en het scheelt reizen. Dus waarom ook niet wat ons betreft! In januari lees je alle ins & outs en tips m.b.t. het thuiswerken in onze volgende blog. Dus houd onze website in de gaten of volg ons via social media: LinkedIn, Twitter en Facebook.

 


december 2020