Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Ruim 65 jaar recruitmentervaring bij KGU Recruitment!

Over twee jaar bestaat KGU Recruitment 50 jaar! Een mijlpaal waar we nu al naar uitkijken en enorm trots op zijn. Onlangs zijn we de statistieken ingedoken en wat blijkt? Ons huidige kleine en fijne team heeft samen al ruim 65 jaar recruitmentervaring op zak!

 

De ervaring van KGU Recruitment

Hoe we aan die ervaring komen? Iedereen heeft een andere route afgelegd, andere opleidingen en cursussen gevolgd, met andere klanten gewerkt en heeft zijn/haar specifieke kwaliteiten. Juist die verschillen maken ons team van happy holics zo sterk, want hierdoor zijn wij in staat om voor elke klant, oud of nieuw, in elke branche en voor elke vacature een maatwerk-oplossing te leveren.

 

 

 

“Met veel van onze klanten werken we al jaren samen”, vertelt Commercieel en Operationeel Manager Anthony Overweg. “Vanuit historie, maar ook veel klanten gaan echt ‘met ons mee’. Zo ben ik zelf na mijn hbo-opleiding in 2005 als Recruiter gestart, vervolgens ben ik in de jaren daarna doorgegroeid tot Regiomanager en daarna heb ik voor een landelijke werving & selectiepartij een nieuwe vestiging opgezet. Sinds 2013 ben ik eindverantwoordelijk voor KGU Recruitment en ook vandaag de dag werken wij intensief samen met bedrijven waar ik 10 jaar geleden al contact mee had.”

 

Waarom wij doen wat we doen? Omdat we het leuk vinden. “Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit”, legt Sales Manager Maaike Fennis uit. “We gaan door waar anderen stoppen.” En Maaike kan het weten; haar ‘reis’ door de recruitmentwereld begon immers al in 2004 bij een regionaal recruitmentbureau. “Ik groeide hier door tot Vestigingsmanager en runde daarna ruim 5 jaar een eigen werving & selectiebureau. Sinds 2013 werk ik met veel plezier bij KGU Recruitment en ook voor mij geldt: klanten uit het verleden zijn nu nog steeds klant.”

 

“Wij werken al ruim 40 jaar samen met KGU Recruitment
en dat is niet voor niets. KGU weet haarfijn hoe onze organisatie in
elkaar zit en levert keer op keer snel de juiste mensen. Van tijdelijke tot
vaste medewerkers, op alle niveaus en voor iedere afdeling.”

– Anita, Personeelsfunctionaris bij BN International

 

Ervaring delen binnen het team

Senior Recruitment Consultant Annemieke van den Brink begon in 2008 bij een landelijk uitzendbureau en maakte daarna de overstap naar een recruitmentbureau dat zich richtte op de media, broadcast-/onlinewereld en IT-branche. Sinds 2017 zet zij haar gespecialiseerde kennis en netwerk in bij KGU. “Na ruim 3 jaar contact te hebben gehad met KGU Recruitment, kon het niet anders dan dat ik een keer in dienst zou treden! Bij KGU zitten consultants met liefde voor het vak, de juiste drive, ervaring, teamspirit én passie.”


Na diverse stappen gezet te hebben bij de KPN – lees: van Verkoper tot Manager –, wilde de ambitieuze Dominique Hendriks wat anders. Ze zocht naar de juiste combinatie tussen het contact met mensen en commercie. Dit heeft ze begin 2016 bij KGU Recruitment gevonden als Recruitment Consultant. “Dankzij het ervaren team van KGU leer ik enorm veel”, vertelt ze. “We werken met onwijs gave en loyale klanten en ik vind het erg fijn om met mijn collega’s te sparren.”

 

En ook Office Manager Kelly Koelstra, die sinds 2014 bij KGU Recruitment werkt, sluit zich hierbij aan. “Ik heb voorheen als Office Assistent gewerkt bij een backoffice bedrijf voor de uitzendbranche. Bij KGU merkte ik direct dat persoonlijke ontwikkeling enorm belangrijk was. Mijn ervaren collega’s zorgen ervoor dat ik continu blijf groeien en ik krijg ook alle vrijheid om zelf met ideeën te komen.”

 

“Met de focus op recruitment is onze samenwerking uitgegroeid
tot een echt partnership, klaar voor de toekomst. Omdat we al lang
samenwerken, begrijpt KGU Recruitment wat wij echt zoeken. De
medewerkers van KGU weten hoe belangrijk luisteren is en schakelen
snel wanneer mogelijk”

– Cecile, HR Adviseur bij CanalDigitaal & Online.nl

 

 

“Het is fijn dat we samenwerken en onze ervaring met elkaar delen”, vult Interim Recruitment Consultant Daniëlle van Dusschoten aan. “Ik ben zelf in 2006 als Recruiter bij een regionaal uitzendbureau gestart en ben hier doorgegroeid tot Vestigingsmanager. Vervolgens heb ik een nieuwe vestiging opgezet en ben ik in 2015 voor mezelf begonnen als interimmer. Na een eerder project bij KGU ben ik na mijn reis door Zuid-Amerika sinds begin 2017 weer terug in Hilversum. Binnen het team van KGU Recruitment heerst geen onderlinge concurrentie, iedereen doet waar hij of zij goed in is, samen sta je sterk.”

 

Last but not least: Kirsten Goes. Kirsten heeft de recruitment-feeling vanuit huis meegekregen; tijdens haar vakanties en vrije dagen hielp ze haar vader altijd bij KGU Recruitment. “We hebben een professioneel en ondernemend team”, vertelt Kirsten. “Er heerst een goede balans tussen ‘work hard en play hard’ en dat waarderen onze klanten. Vandaar dat we met veel van hen al zo lang zakendoen.”

 

Wil jij jouw opgedane recruitmentervaring met ons ervaren en toffe team delen en samen verder groeien? Neem dan gerust contact met ons op of check direct onze vacature Recruitment Consultant!

 


mei 2017