Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

GJ Personeelsdiensten en KGU Recruitment slaan handen ineen

GJ Personeelsdiensten en KGU Recruitment gaan officieel samenwerken op het gebied van personeelsdiensten. Dat maken de directies van de ondernemingen begin augustus officieel bekend.

 

Beide partijen zijn al jarenlang succesvol actief in de HR-sector en leerden elkaar kennen via het eigen netwerk. GJ Personeelsdiensten stond al enige tijd open voor een samenwerkingspartner op het gebied van recruitment, zodat deze dienst nog sterker in de markt gezet kan worden. GJ heeft deze partner gevonden in de samenwerking met KGU Recruitment. Dit betekent een versterking voor beide ondernemingen, haar relaties én werknemers. De bedrijfsnamen GJ Personeelsdiensten en KGU Recruitment blijven naast elkaar bestaan en behouden hun eigen identiteit.

 

“Door met elkaar samen te gaan werken, denken we de steeds complexere arbeidsmarkt met al zijn uitdagingen – nu en in de toekomst – nóg beter te kunnen bedienen’, aldus Niels Slieker van GJ Personeelsdiensten. Kirsten Goes vervolgt: “Met deze samenwerking hebben we onze regio’s uitgebreid, het netwerk vergroot en zien we een versterking in onze dienstverlening, kennis en knowhow. Wij kunnen op deze wijze al onze relaties optimaal en nog beter blijven bedienen in de veranderende arbeidsmarkt.”

 

Dit is ook gelijk een perfect moment voor Kirsten Goes om het ‘symbolische stokje’ over te dragen aan de nieuwe eigenaren van KGU Recruitment. “Voor mij eindigt hier na 15 jaar het KGU avontuur. Ik weet zeker dat onder leiding van Niels Slieker en Anthony Overweg, KGU Recruitment samen met GJ Personeelsdiensten een prachtige toekomst tegemoet gaat” aldus Kirsten Goes. Operationeel blijft alles zoals men de afgelopen jaren van KGU gewend is met Anthony Overweg als manager en aanspreekpunt van KGU Recruitment.

 

Tot slot: “Onze gezamenlijke ervaring en dekking in onze dienstverlening is nu enorm. Zowel GJ Personeelsdiensten als KGU Recruitment heeft tal van mooie en trouwe relaties in haar klantenportfolio, waar we heel blij mee zijn. Ook die kunnen we nu nog beter voorzien van onze gezamenlijke diensten en kwaliteiten. Zowel GJ Personeelsdiensten als KGU Recruitment is ontzettend trots op deze nieuwe stap.”

 

Over GJ Personeelsdiensten

GJ Personeelsdiensten is al meer dan 20 jaar dé HR-partner voor personeelsvraagstukken. De onderneming vindt zijn wortels in Westland, maar heeft haar werkgebied de afgelopen jaren ook uitgebreid naar Brabant. Nu de samenwerking met het in Hilversum gevestigde KGU Recruitment een feit is, heeft het haar dienstverlening dus ook verbreed naar het midden van Nederland. De diensten van GJ Personeelsdiensten zijn: uitzenden, flexwerk, verzuimbeheer, salarisadministratie, HR-oplossingen en werving & selectie, zowel voor flex- als vaste dienstverbanden. Net als partner KGU Recruitment beschikt het over alle benodigde certificeringen en gebruikt het de beste en modernste recruitmenttechnieken en -kanalen.

 

Meer informatie over GJ Personeelsdiensten: www.gjpd.nl

 

Over KGU Recruitment

KGU Recruitment – 50 jaar geleden opgericht als “old skool” uitzendbureau in Hilversum – is anno nu een toonaangevende speler op de arbeidsmarkt en full service HR-dienstverlener. KGU gaat voor de ultieme vorm van vaste en flexibele arbeidsbemiddeling, precies op maat. KGU focust zich op de bemiddeling van mbo+ en hbo professionals, zowel in het mkb als corporate en met name in midden Nederland. De diensten van KGU Recruitment zijn: werven en selecteren, uitzenden en detacheren en HR Consultancy. Net als partner GJ Personeelsdiensten beschikt het over alle benodigde certificeringen en gebruikt het de beste en modernste recruitmenttechnieken en -kanalen.

 

Meer informatie over KGU Recruitment: www.kgu.nl

 

Voor extra informatie, neem contact op met Anthony Overweg via anthonyoverweg@kgu.nl of 035 – 624 86 45.

 


augustus 2019