Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Goede voornemens

1_januari_KGUDaar is ie dan weer: de eerste dag van het jaar. Traditiegetrouw is deze nieuwjaarsdag de dag waarop veel mensen een lijstje met goede voornemens maken. In 2016 is dit niet anders. Waar de één zijn spiegelbeeld belooft vaker naar de sportschool te gaan, staat bij een ander stoppen met roken op het jaarprogramma. Weer een ander neemt zich voor dit jaar echt die bijzondere reis te maken en wil misschien ook wel die overtollige kilo’s kwijt.

 

Op opvallend veel lijstjes met goede voornemens staat “een carrièrestap zetten” met stip op 1. Bij jou ook? Ambieer je een nieuwe baan of wil je juist doorgroeien in je huidige functie en werkomgeving? Met deze 3 tips kun je werk maken van je goede voornemens:

 

1. Waarom
Bedenk waarom je een carrièrestap wilt zetten. Wil je je verder specialiseren? Ambieer je een baan waarin je je management-skills beter kunt benutten? Zijn betere arbeidsvoorwaarden je drijfveer? Ben je op zoek naar een functie die je meer verantwoordelijkheden biedt? Het antwoord op de waaromvraag geeft je vaak een goed beeld van de richting waarin je die stap moet zetten.

 

2. Wacht niet
Van uitstel komt afstel. Als jij je voorneemt te switchen van werkomgeving of een andere functie te bekleden, wacht dan niet af tot kansen voorbijkomen maar zoek die kansen op.

 

3. Wie
Alleen jijzelf kunt die volgende stap in je loopbaan zetten. Dat kan KGU Recruitment niet voor jou doen. Wél kunnen we je adviseren, voor je rondkijken en ons netwerk inzetten. We kunnen samen ons actuele vacatureaanbod doorspitten om te zien of je droombaan er nu al tussen zit. Of we stellen je proactief voor aan een werkgever van wie we denken dat die bij je past.

Wil je in 2016 echt werk maken van je goede voornemens? Laat het ons weten, zodat we er samen aan kunnen werken. Bel ons via 035 – 624 8 645 of schrijf je vrijblijvend in.

 


januari 2016