Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Een gouden combi: Hilversum Alive en KGU Recruitment

HilversuM Alive KGUOp 24, 25 en 26 juni 2016 is het weer zo ver: Hilversum Alive! Een lang weekend waarin het centrum van Hilversum wordt gevuld met – onder andere – Jazz, Soul en Top40-muziek. Een drankje en een dansje, daar houden wij bij KGU Recruitment wel van! Logisch dus dat wij dit levendige festival dit jaar wederom sponsoren.

 

Sponsoring
Het kantoor van KGU Recruitment bevindt zich in hartje Hilversum, midden in het feestgedruis. Hilversum Alive is een onwijs leuk, informeel en echt ‘Hilversums’ concept voor jong en oud. Als dát geen sponsoring waard is! Vandaar dat onze naam tijdens het festival duidelijk zichtbaar is: onder andere op posters, in het programmaboekje, op de website en op de banners langs de 6 podia… Hilversum Alive en KGU Recruitment: een gouden combi.

 

Hilversum Alive
Het 3-daagse festival Hilversum Alive is een begrip in Hilversum en een waar spektakel te noemen. De tienduizenden bezoekers in voorgaande edities zijn hier het bewijs van. Met artiesten als Diggy Dex, Gers Pardoel, The Party Animals, Mike Williams en BigBird, belooft het ook dit jaar weer een groot feest te worden. Naast deze gave artiesten, is er nog veel meer te beleven: zo is het mogelijk om op de zondag werkelijk ál je spiergroepen te trainen tijdens de 2,5 kilometer lange Alive Bootcamp Run of een bezoek te brengen aan de markt in de Leeuwenstraat en op de Groest. Ook worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd, denk aan een kermis, Sumoworstelen, schminken en cupcakes versieren. Jong of oud: dit weekend is voor iedereen een aanrader!

 

Meer weten over Hilversum Alive en het programma? Je leest het allemaal online. Hou ook de Facebookpagina van KGU Recruitment in de gaten, binnenkort maak je namelijk kans op gratis consumptiebonnen!

 


juni 2016