Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Hoera, KGU Recruitment is 50 jaar!

KGU recruitmentLang, lang, lang geleden – in 1969 om precies te zijn – toen de Chief Happiness Officer nog ‘gewoon’ de Personeelsfunctionaris was, we de Cyber Security Specialist nog de Beveiligingsbeambte noemde en Thuisbezorgd.nl de SRV-man was, is KGU Recruitment gestart als regionaal uitzendbureau in hartje Hilversum.

 

Waar het allemaal begon…

Het begon allemaal als inloopuitzendbureau. Kaartenbakken vol handgeschreven cv’s van fabrieksarbeiders, koffiedames, putjesscheppers, televisie-omroepsters. Noem maar op. We lieten personeelsadvertenties plaatsen in de regionale sufferdjes, verwerkten handmatig urenbriefjes, betaalde het salaris van uitzendkrachten cash en in guldens, faxten erop los en de asbakken op kantoor puilden uit.

 

Uitzendbureau Hilversum KGUOké, van origine is KGU Recruitment dus een “old skool” uitzendbureau. En ook anno nu bemiddelen we nog tussen werknemers en werkgevers. Nog steeds gaan we voor de ultieme vorm van vaste en flexibele arbeidsbemiddeling, precies op maat. Inmiddels hebben we ruim 25.000 vacatures ingevuld, 55.000 kandidaten geïnterviewd. We hebben zo’n 3.500 tevreden klanten bediend en we zijn 2500 vrijdagmiddagborrels verder. Wij zijn KGU, een toonaangevende speler op de arbeidsmarkt en een full service HR-dienstverlener.

 

Van toen naar nu

De tijden veranderen. En KGU Recruitment gaat met z’n tijd mee. Ons netwerk is nog groter, onze kennis van de arbeidsmarkt is verder toegenomen en de ervaring van ons team groeit met de dag. We focussen ons tegenwoordig op de bemiddeling van mbo-, hbo- en wo-professionals, dit doen we voor uiteenlopende bedrijven, zowel in het mkb als corporate, regionaal en landelijk.

 

KGU 50 jaar HilversumVeel is dus anders, en net zoveel is hetzelfde gebleven. Wat we doen, doen we – al vanaf 1969 – goed én net even anders dan anderen. Simpelweg door afspraken na te komen en verder te denken én te doen dan onze neus lang is. Door verwachtingen te overtreffen en verrassend maatwerk te leveren. Door de perfecte balans te bieden tussen een professionele en persoonlijke aanpak. Door echt te luisteren en te praten met onze klanten en kandidaten. Dit met een oprechte glimlach en 100% focus op recruitment. We hebben alle benodigde certificeringen, werken samen met steengoede business partners, gebruiken de beste recruitment technieken- en kanalen  en zijn betrokken. Ons team is de drijvende kracht achter het succes. Het is pas een succes als we het beste resultaat behalen. Voor onze klanten én kandidaten.

 

urenbriefje uitzendbureauGa jij de uitdaging aan? Om samen met KGU Recruitment tot verbluffende resultaten te komen? Dat resultaat kan een droombaan zijn of een nieuwe medewerker die je bedrijf komt versterken. Hoe dan ook is het resultaat passend, omdat jouw vraag ons uitgangspunt is. Ga naar www.kgu.nl, bel ons op: 035 – 624 86 45, of kom langs op ons kantoor aan de Herenstraat 23 in hartje Hilversum!

 

KGU is jarig en doneert! Help jij mee?

KGU helpt al 50 jaar kandidaten aan een droombaan en werkgevers aan hun gedroomde werknemers. Daarom staat ons jubileumjaar in het teken van dromen. Hoe mooi is het om mensen te helpen aan een droombaan?

 

Als het goed is ga jij fluitend naar je werk. Misschien doe je zelfs wel waar je als kind al van droomde. Maar het is helemaal niet zo vanzelfsprekend dat je als je groot bent, kunt doen wat je altijd al wilde. Bijvoorbeeld omdat je de competenties niet hebt, simpelweg omdat je er je boterham niet mee kunt verdienen of omdat je als kind ernstig of ongeneeslijk ziek bent. Daarom hebben wij gekozen om dit jaar geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland, die zich inzet om dromen en wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan.

 

Wij doneren gedurende ons jubileumjaar zelf 50 euro per geplaatste kandidaat en hebben o.a. al geld binnengehaald door het uitbrengen van een jubileummagazine.

 

Help jij ons mee om kinderdromen te laten uitkomen? Hoe klein of groot je donatie ook is, wij zijn je dankbaar! Je kunt sponsoren als individu, team of bedrijf.

 

 

 


januari 2019