Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Interview Carerix: ‘bij onze metamorfose was Carerix de juiste keuze’

CarerixOver de switch van oldskool uitzendbureau naar recruitmentorganisatie hebben we het al lang en breed gehad. Maar over Carerix – onze leverancier van HRM- en CRM-software – en hun bijdrage hieraan, is daarentegen nog niet alles gezegd. En dat terwijl deze slimme recruitmentsoftware van ontzettend grote waarde is voor onze dienstverlening! Gelukkig heeft Carerix onlangs onze eigen Commercieel en Operationeel Manager, Anthony Overweg, over de intensieve en essentiële samenwerking geïnterviewd.

 

Een lang (en goed!) verhaal kort: de economische crisis gooide jaren terug ook bij KGU Recruitment roet in het eten. Het probleem? Onze focus lag te veel op het traditionele uitzenden. Daarom besloten wij dat het tijd werd voor vernieuwing, voor bemiddelen op een hoger niveau en voor het leveren van HR-diensten hoger in de keten. Met deze grootse plannen en het voornemen om ons puur te focussen op recruitment en advies, ontstond ook het idee om de backoffice in zijn geheel uit te besteden: en daarna kwam al snel Carerix in zicht. Inmiddels werkt ons hele team al ruim een jaar met de Carerix ‘Werving en Selectie-editie’. And we love it!

 

Ook nu we onszelf inmiddels een full service HR dienstverlener mogen noemen, is Carerix een grote hulp. Om on top te zijn én te blijven, zullen we ons ook op technologisch vlak blijven ontwikkelen met Carerix.

 

Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het allemaal in het interview.


april 2016