Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU blijft innoveren, nu met handige tools van WEBR!

webrKGU Recruitment gaat graag met de tijd mee. Om onze klanten en kandidaten de állerbeste service te bieden, is het tenslotte belangrijk om continu te blijven innoveren. Zo gezegd, zo gedaan: onlangs hebben wij het Google Apps platform van WEBR (sinds 2020 Tech Bakery) in ons leven geroepen!

 

Alles over het Google Apps platform

‘Werken in een nieuwe wereld’, dát is het motto van WEBR. En dit kunnen wij alleen maar beamen. Waarom? Omdat we met het Google Apps platform de lastige IT-processen vaarwel zeggen én tegelijkertijd de deur openhouden: hallo creativiteit en optimale samenwerking! Digitaal vergaderen, zakelijk chatten, gelijktijdig (samen)werken in documenten… Onze kantoorautomatisering is nu een stuk efficiënter ingericht. Naast het feit dat alle happy holics nu vanuit één platform werken, regelen we ook alles wat betreft (mail)accounts, licenties en admins helemaal zelf. Hier hebben we dus geen helpdesk meer voor nodig. En misschien nog wel belangrijker: we zijn niet meer gebonden aan een plaats, locatie of tijd. Het Google Apps platform is namelijk altijd, overal en op ieder apparaat beschikbaar!

 

Waarom kiest KGU Recruitment voor WEBR?

De keuze viel uiteraard niet ‘zomaar’ op WEBR. Naast het aanbieden van het handige Google Apps platform, is WEBR ook in staat om ons uit te leggen hoe we nieuwe technologie slim en efficiënt kunnen inzetten. Daarnaast zorgt WEBR voor de juiste beveiliging én zijn wij dankzij hen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen van Google. Hierdoor heeft de interne samenwerking en communicatie een flinke boost gekregen. Maar ook onze klanten en kandidaten profiteren van onze keuze voor WEBR…

 

Wat is de toegevoegde waarde voor klanten en kandidaten?

De tools van WEBR en Google maken niet alleen het leven van KGU Recruitment een stuk eenvoudiger (en leuker!), ook klanten en kandidaten hebben hier baat bij. Zo is het voor hen nu mogelijk om nóg sneller met ons in gesprek te komen, bijvoorbeeld via een praktische (groeps)videotool. Ook delen we bestanden – die we overigens kunnen beveiligen – nu een stuk makkelijker met klanten en kandidaten. En last but not least: dankzij het altijd en overal te gebruiken Google Apps platform, kunnen wij óók bij klanten en kandidaten op locatie actie ondernemen! Denk bijvoorbeeld aan het laten zien van cv’s of aan het doorzoeken van een kandidatenbestand.

 

Meer weten over WEBR (sinds 2020 Tech Bakery)? Lees het op onze website of bezoek direct die van hun!

 


oktober 2016