Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU blikt terug op 2021

 

KGU Recruitment blikt terug op 2021. Het jaar waarin flexibiliteit voor ons het keyword was! Lockdown of geen lockdown, thuiswerken of weer op kantoor, van minder vacatures door Corona tot een ongekend krappe arbeidsmarkt en gesprekken digitaal of juist persoonlijk. Maar dit jaar hebben wij ook weer veel succesvolle plaatsingen en mooie, leuke momenten met ons team kunnen vieren: van de geboorte van Liselot haar dochtertje, het 5-jarig jubileum van Kelly & Dominique tot de uitgebreide Kerstlunch en borrel!

 

Samen sta je sterk

Afgelopen jaar heeft er een enorme verschuiving op de arbeidsmarkt plaatsgevonden. Waar er eind 2020 nog meer werkzoekenden waren dan vacatures, was 2021 het jaar waarin er vooral veel vacatures waren en minder werkzoekenden. Dit stelde KGU voor nieuwe uitdagingen, maar ook natuurlijk nieuwe mogelijkheden. En dan is het fijn om te kunnen bouwen op een goed team! Onze toppers zorgden weer voor mooie matches tussen werknemer en werkgever.

 

Samen sta je sterk. Ondanks dat het op de arbeidsmarkt het afgelopen jaar een roerige tijd was hebben we dit jaar toch weer ruim 200 mensen blij kunnen maken met een nieuwe vaste, tijdelijke of bijbaan. Bedankt voor de samenwerking, jullie inzet en nogmaals: van harte gefeliciteerd met die nieuwe baan!

 

We konden gelukkig dit jaar zo nu en dan op klantbezoek om elkaar te ontmoeten. Zo zijn ‘oude’ klanten weer opnieuw klant geworden en hebben we ook weer nieuwe klanten aan ons mogen binden. We hebben afgelopen jaar bijna 50 relaties/werkgevers aan nieuwe collega(‘s) geholpen. Hier zijn we heel blij mee (en uiteraard ook erg trots op 😊)! Bedankt voor het vertrouwen!

 

Mooie momenten

Gelukkig stond 2021 niet alleen in het teken van Corona of de krappe arbeidsmarkt. Ook dit jaar hebben we mooie momenten mogen en kunnen vieren. Zo waren zowel Dominique als Kelly 5 jaar bij KGU Recruitment in dienst. Wij zijn erg trots dat deze twee kanjers zich al 5 jaar inzetten voor ons en onze relaties en kandidaten. Op naar de volgende 5 mooie en succesvolle jaren!

 

En het vieren van mooie momenten ging nog even door. Want naast de jubilea van Dominique en Kelly, was het ook feest bij Liselot. Zij is dit jaar moeder geworden van een prachtige dochter Sophie Anne-Roos. Vanaf januari 2022 is Liselot weer van de partij bij KGU en wie weet hebben we er bij KGU Recruitment over een paar jaar wel een nieuwe collega bij. De nieuwe generatie recruiters is in aantocht! 😉

 

Ook hebben we samen met GJ Personeelsdiensten de samenwerking verder geoptimaliseerd. Zo vieren we onze personeelsfeestjes, etentjes en teambuilding momenten gezellig samen en werd onze backoffice volledig overgedragen aan GJ Personeelsdiensten.

 

KGU Recruitment

En als we dan zo terugkijken op 2021, kijken we ook gelijk even naar de toekomst. Want bij KGU Recruitment gaan we voor groei en ontwikkeling. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor recruitment en dan bedoelen we niet zomaar een Recruitment Consultant. Wij zoeken iemand die, net als wij, onwijs gedreven is, kennis van zaken heeft, hard werkt, ambitie en humor heeft, ongeduldig en betrokken is, grenzen opzoekt, blij wordt van hectiek en vooral op een creatieve manier unieke kandidaten werft en selecteert voor uiteenlopende vacatures! Zie jij jezelf (of iemand die je kent) in ons team? Meer weten over de functie van Recruitment Consultant check de vacature en solliciteer!

 

 

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Goede voornemens horen daar ook bij. Dus, zet jij in 2022 alles op alles om jouw droombaan te vinden? Super, wij hebben namelijk het goede voornemen om jou in 2022 aan die droombaan te helpen! Kijk snel op onze website voor alle vacatures, schrijf je in of meld je aan voor onze vacature-alert en ontvang al onze nieuwste vacatures in je mail.

 

Ben je juist als werkgever op zoek naar die nieuwe, leuke collega of eigenlijk een aantal collega’s omdat je gaat uitbreiden in 2022? Dan helpen wij jouw organisatie als KGU Recruitment graag verder! Wij hebben in de afgelopen ruim 50 jaar veel relaties blij mogen maken met nieuw personeel. Lees wat relaties (en kandidaten) van ons vinden en neem contact met ons op, zodat wij kunnen bespreken wat wij ook voor jou kunnen betekenen!

 

Verder wensen wij al onze trouwe relaties, kandidaten en business partners alvast fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling. Bedankt voor het vertrouwen. We gaan er in 2022 samen weer een mooi, succesvol en hopelijk normaler jaar van maken!

 


december 2021