Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU blikt terug op 2022

 

 

KGU Recruitment blikt terug op 2022. In dit wederom bijzondere jaar is er veel gebeurd. Zo hebben we bij KGU Recruitment, ondanks de krappe arbeidsmarkt, toch weer vele succesvolle plaatsingen mogen vieren en mooie, leuke momenten met ons team gedeeld: de geboorte van Iris, het dochtertje van Anthony, het 5-jarig jubileum van Annemieke en onze beruchte personeelsuitjes en borrels! Maar 2022 was ook het jaar van de oorlog in Oekraïne, protesterende boeren, het 2e F1 Wereldkampioenschap van onze Max, de hoogste inflatie sinds WOII, de misstanden bij The Voice, het overlijden van koningin Elizabeth, dat de Oranje voetbalmannen zich schaarde bij de beste 8 van de wereld en natuurlijk de torenhoge energieprijzen.

 

 

Van corona tot personeelstekort

Waar we vorige jaren niet op vakantie konden door corona, werden nu op Schiphol vluchten geannuleerd door personeelstekort. Van eten thuis laten bezorgen, naar zelf achter het fornuis door een groot gebrek aan koks en ander horecapersoneel en van shoppen op afspraak, naar dichte winkels door te weinig medewerkers. Van bedrijven die overeind zijn gebleven door de now-regeling, naar bedrijven die omvallen door de energiecrisis en waar treinen normaal gesproken niet rijden door blaadjes op het spoor, naar treinen die niet rijden door een tekort aan machinisten en conducteurs.

 

Toch kunnen verbinden

Ondanks de uitdaging van de krappe arbeidsmarkt heeft KGU dit jaar toch weer ruim 40 relaties succesvol aan nieuwe collega’s geholpen. En dat niet alleen: ook hebben wij weer een aantal mooie nieuwe klanten aan ons kunnen binden, waaronder: ActiveVideo, EMG, FCA Capital en Röbke. Dankzij deze oude en nieuwe klanten hebben wij samen weer ruim 150 mensen aan een nieuwe, uitdagende, vaste, interim of bijbaan geholpen. Van sales en marketing tot aan human resource en secretarieel, maar ook op technisch, IT en finance gebied. Wederom, allemaal bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

 

Mooie momenten

Gelukkig stond 2022 niet alleen in het teken van corona, crisissen of de krappe arbeidsmarkt. Ook dit jaar hebben we mooie momenten mogen en kunnen vieren. Zo is Anthony vader geworden van een prachtige dochter: Iris. Terwijl hij nog geniet van en went aan zijn rol als kersverse vader, denken wij bij KGU al aan een nieuwe collega. Want de nieuwe generatie recruiters is in aantocht! 😉 2022 is ook het jubileumjaar van Annemieke. Wij zijn erg trots dat deze kanjer zich al 5 jaar inzet voor ons, onze relaties en kandidaten. Op naar de volgende 5 mooie en succesvolle jaren!

 

Ook afgelopen zomer behoort tot één de mooie momenten van 2022. Deze zomer sneuvelden de hitterecords en de stranden waren volgepakt. Waar wij binnen o.a. onze branche vaak gekscherend roepen “vrouwen bloot, handel dood”, want iedereen geniet heerlijk van de zon en die nieuwe baan komt later wel. Wij begrijpen het wel, want we hebben zelf ook erg genoten van de zonovergoten zomer waarin we eindelijk weer old skool KGU-bedrijfsuitjes hebben kunnen organiseren: sloepje varen, uitgebreid eten en borrelen, botsauto’s voor Kelly, tot laat de binnenstad van Den Bosch onveilig maken…en vergeet het inmiddels beruchte KGU-kerstdiner (naja borrel 😉) natuurlijk niet!

 

GJ Dé HR-Partner

Dit jaar hebben we ook samen met onze (backoffice) partner GJ Dé HR-Partner onze samenwerkingen weer verder kunnen optimaliseren. En organiseerden we voor onze relaties een HR-kennisevenement inclusief uitgebreide BBQ op het strand van Hoek van Holland. Daarnaast hebben wij als kers op de taart samen kunnen vieren dat GJ winnaar is geworden van de MKB-ondernemersprijs. Nogmaals gefeliciteerd met deze dik verdiende winst!

 

Daarnaast feliciteren wij GJ Dé HR-Partner alvast met hun 25-jarig bestaan in 2023. We kijken er naar uit om dit samen in januari te vieren tijdens een spectaculair en groots feest!

 

KGU Recruitment

En als we dan zo terugkijken op 2022, kijken we ook gelijk even naar de toekomst. Want bij KGU Recruitment gaan we voor groei en ontwikkeling. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor recruitment en dan bedoelen we niet zomaar een Recruitment Consultant. Wij zoeken iemand die, net als wij, onwijs gedreven is, kennis van zaken heeft, hard werkt, ambitie en humor heeft, ongeduldig en betrokken is, grenzen opzoekt, blij wordt van hectiek en vooral op een creatieve manier unieke kandidaten werft en selecteert voor uiteenlopende vacatures! Zie jij jezelf (of iemand die je kent) in ons team? Meer weten over de functie van Recruitment Consultant? Check de vacature en solliciteer!

 

Nieuw jaar, nieuwe kansen
Goede voornemens horen daar ook bij. Dus, zet jij in 2023 alles op alles om jouw droombaan te vinden? Super, wij hebben namelijk het goede voornemen om jou in 2023 aan die droombaan te helpen! Kijk snel op onze website voor alle vacatures, schrijf je in of meld je aan voor een vacature-alert en ontvang al onze passende vacatures in je mail.

 

Ben je juist als werkgever, corporate recruiter, HR-manager op zoek naar die nieuwe, leuke collega of wellicht wel een aantal collega’s? Dan helpen wij jouw organisatie als KGU Recruitment natuurlijk ook graag verder! In de afgelopen ruim 50 jaar hebben wij een grote hoeveelheid aan relaties – van mkb tot corporate, in diverse branches en sectoren en van regionaal tot landelijk – met succes blij kunnen maken met nieuw personeel. Lees hier wat KGU ook voor jou kan betekenen, wat klanten en kandidaten van ons vinden en neem contact met ons op!

 

Verder wensen wij al onze trouwe relaties, kandidaten en business partners alvast fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling. Bedankt voor het vertrouwen. We gaan er in 2023 op welke manier dan ook samen weer een mooi en succesvol jaar van maken!

 

 


december 2022