Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU en VWPFS: samen tegen ALS

Net als bij veel van onze klanten, werken we ook met Volkswagen Pon Financial Services al jarenlang prettig samen. Naast samenwerken op het gebied van steengoed personeel, strijden we nu ook samen tegen een zeer ernstige ziekte: ALS. Volkswagen Pon Financial Services heeft drie grote evenementen georganiseerd om geld in te zamelen voor Stichting ALSopdeweg! en vandaag vindt de eerste plaats.

 

Wat is ALS?

ALS staat bekend als één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Iets wat je niemand toewenst, maar wat toch alleen in Nederland al circa 1.500 mensen hebben. Als we het gemiddelde nemen, dan overlijden er jaarlijks circa 500 patiënten aan de gevolgen van ALS en komen er tegelijkertijd ook weer 500 nieuwe patiënten bij. En dat moet veranderen!

 

Volkswagen Pon Financial Services steunt ALS

Dit jaar omarmt Volkswagen Pon Financial Services de Stichting ALSopdeweg!. De stichting staat voor de kwaliteit van leven voor mensen met ALS; deze patiënten hebben vaak niet de tijd om lang te wachten op speciale hulpmiddelen en Stichting ALSopdeweg! beschikt over een aantal van die hulpmiddelen, ter overbrugging.

 

Volkswagen Pon Financial Services organiseert de komende maanden drie evenementen om geld in te zamelen. De eerste, Holland4ALS, is vandaag al!

  • Holland4ALS: 10 en 11 mei 2018
  • TOURduALS: 31 mei 2018
  • VWPFS4ALS Rally: 6 oktober 2018

KGU Recruitment sponsort Volkswagen Pon Financial Services

Wij staan volledig achter de steunbetuiging van Volkswagen Pon Financial Services en vinden het een fantastisch initiatief waar we maar wat graag ons steentje aan bijdragen. Want ook wij vinden dat ALS patiënten zo lang mogelijk mobiel moeten blijven. Daarom hebben we een sponsorpakket afgenomen. Samen maken we het verschil.

 

En dat begint vandaag, met het parcours van de Holland4ALS: de deelnemers leggen in 24 uur tijd maar liefst 330 kilometer af, van Groningen naar Soest. Dit doen ze al zwemmend (5 km), fietsend (150 km), hardlopend (150 km) en kanoënd (25 km). Een ware prestatie waar wij alvast ‘chapeau’ op zeggen!

 

Op 31 mei vindt de TOURduALS plaats, tijdens deze 7e editie trappen de fietsers samen ALS de wereld uit. Op 6 oktober volgen 100 klassieke sportwagens een tourrit/rally tijdens de VWPFS4ALS Rally.

 

Via deze weg wensen we alle deelnemers van Holland4ALS, TOURduALS en VWPFS4ALS heel veel succes. En Volkswagen Pon Financial Services, nogmaals dank voor jullie bewonderenswaardige initiatief!

 

Meer weten over ALS en over de Stichting ALSopdeweg!? Bekijk de website van de stichting of klik hier.

 


mei 2018