Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment blikt terug op een fantastisch jaar

Nu 2017 wel héél dichtbij komt, konden we het niet laten om even terug te blikken op alle behaalde successen en mijlpalen van het afgelopen jaar. Het eerste jaar in ons vernieuwde kantoor, de FD Gazellen Award, een plekje in het boek ‘Sollicitatiegesprekken doe je zo’ én in The NextWomen100… Wauw, wat was dit een fantastisch jaar! Aan wie we dit alles te danken hebben? Daar kunnen we kort over zijn: dat ben jij!

 

Klanten en kandidaten
Bij KGU Recruitment draait het om klanten, kandidaten en teamwork. Hebben we een gave, uitdagende vacature, dan zorgen we voor een passende kandidaat. Spreken we zo’n top kandidaat, dan proberen we hier weer de juiste vacature voor te vinden. Bij KGU staat alles in het teken van het vinden van die ‘ene juiste match’, binnen of buiten ons netwerk.

 

En niet zonder succes!

In 2016 hebben we namelijk, voor het vierde jaar op rij, wéér meer (nieuwe) klanten en kandidaten geholpen dan in de voorgaande jaren. En daarom zeggen wij: bedankt! Tegen onze klanten, voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen. En tegen ‘onze’ kandidaten, voor hun inzet, enthousiasme en betrokkenheid.

 

Business partners

Ook dit jaar hebben wij weer veel aan de business partners gehad. Krachten bundelen en ieders talent tot het maximale benutten, zo zien wij het graag. Naast de inmiddels al een flinke tijd betrokken Nextpayroll, Carerix en Voor Tekst, hebben we dit jaar ook WEBR, Mixature en Sophie écrit aan ons lijstje van business partners toegevoegd. Ook jullie heel erg bedankt!

 

Het team van KGU Recruitment

Natuurlijk konden wij dit alles niet realiseren zonder de geweldige medewerkers die wij op ons kantoor in Hilversum hebben zitten. Een top team! Hard werken, net dat stapje extra zetten en veel lachen; dát is de werkwijze waar wij achter staan, waar we succes mee hebben én die onze klanten en kandidaten kunnen waarderen. Dus ook iedereen binnen KGU Recruitment en onze reislustige interimmer Danielle bedankt!

 

Klinkt dit als een plek waar je jezelf wel ziet zitten? Solliciteer dan gerust! Want om verder te groeien met KGU Recruitment en om nóg meer klanten en kandidaten blij te maken, kunnen wij altijd extra versterking gebruiken!

 

Hoewel het einde van 2016 nadert, is er wat KGU Recruitment betreft van een ‘einde’ geen sprake! Want ook in 2017 gaan wij gewoon verder met waar wij goed in zijn! Dus zoek jij een baan? Houd onze vacatures dan in de gaten en activeer gelijk je vacature alert. Werkgever en op zoek naar personeel én een sparringpartner? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

 

Nogmaals: dank aan iedereen voor een fantastisch 2016!

 


december 2016