Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment blikt terug op een schitterend jaar

Time flies when you’re having fun! En dat geldt ook zeker voor het afgelopen jaar. Wat was het weer een hectische, leuke en bovenal succesvolle periode! We hebben mooie resultaten behaald, inspirerende mensen ontmoet, vele borrels gedronken op ons dakterras, Hilversum Alive voor de derde keer op rij gesponsord én een mooi plekje in het boek Jobmarketing 3.0 weten te bemachtigen… Genoeg reden om nog even terug te blikken!

 

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: in 2017 hebben we voor het vijfde jaar op rij meer klanten en kandidaten blij kunnen maken met een nieuwe baan of collega, dan in de voorgaande jaren.

 

Ook hebben we een aantal mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen, zoals NCOI, Avro/Tros, NEP en Bouwmaat. Op al onze samenwerkingen – klant en kandidaat – zijn wij trots. En dat het écht goed zit, dat zie je wel terug in de vele positieve referenties die we ook het afgelopen jaar weer hebben mogen ontvangen.

 

Krachten bundelen en samen voor de maximale resultaten gaan, dát is wat we bij KGU Recruitment doen. En dat is ook de werkwijze van onze business partners. Zonder hen hadden we dan ook niet zoveel kunnen bereiken.

 

En daarom zeggen wij ook dit jaar weer: bedankt! Tegen onze klanten, voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Tegen ‘onze’ kandidaten, voor hun inzet en enthousiasme. En natuurlijk ook tegen onze business partners, voor hun betrokkenheid.

 

Ons team breidt zich uit!

Om al het bovenstaande te bereiken, hebben wij ons ervaren team het afgelopen jaar versterkt met o.a. Annemieke, die naast een Star Wars-verzameling ook een enorm netwerk en heel veel ervaring binnen de mediabranche heeft. Zij vervult de rol van Senior Recruitment Consultant en heeft zich in korte tijd onmisbaar gemaakt binnen ons team. Dank je wel hiervoor!

 

Maar we nemen zo tegen het einde van het jaar ook afscheid van iemand. Na het KGU-team al eerder te hebben verlaten – en weer teruggekeerd te zijn! – vervolgt Daniëlle, onze Interim Recruitment Consultant, in 2018 haar weg als Interim Corporate Recruiter bij één van onze trouwe klanten: Banketbakkerij Wouter de Graaf! Daantje, we willen je nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking, mooie resultaten en gezelligheid die hebt gebracht! Heel veel succes bij Wouter de Graaf en we spreken elkaar begin januari weer. Als ‘klant’ ben je natuurlijk ook meer dan welkom bij onze nieuwjaarsborrel! 😉

 

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het jou ook wel wat om bij zo’n dynamisch, betrokken, informeel en gezellig team aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en solliciteer op onze openstaande vacature. Om volgend jaar nog meer successen te behalen, kunnen wij alle versterking gebruiken. Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe Recruitment Consultant!

 

 

Op naar 2018! Een nieuw jaar met nieuwe kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Maar wat ons betreft is er van een écht ‘nieuw begin’ geen sprake, want ook in 2018 gaan wij gewoon door met dat waar wij goed in zijn. Zoek jij een baan? Houd onze vacatures dan in de gaten en vergeet ook niet je persoonlijke vacature-alert te activeren. Werkgever en op zoek naar nieuw personeel én een betrouwbare sparringpartner? Neem contact met ons op.

 

Maar eerst: geniet van de feestdagen, de oliebollen, het vuurwerk en de champagne. En mochten we het nog niet genoeg gezegd hebben… Nogmaals: iedereen, bedankt voor alles!

 

 


december 2017