Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment in het boek ‘Sollicitatiegesprekken doe je zo’

9789000347773_downloadWeet je het nog? Anthony Overweg stond laatst met een groot interview op de website van Carerix. Maar het was niet alleen Carerix dat stond te trappelen om onze Commercieel en Operationeel Manager te spreken; zo is zijn kennis en visie over sollicitaties bij een werving- en selectiebureau nu ook te lezen in het boek ‘Sollicitatiegesprekken doe je zo’ van Aaltje Vincent.

 

Waarom Anthony?
Schrijfster Aaltje Vincent was van mening dat een boek over sollicitatiegesprekken niet compleet is zonder de selecteurs zelf aan het woord te laten. Eén plus één is twee en het duurde niet lang voordat Anthony Overweg zijn kennis mocht overbrengen. Van de juiste kleding die je moet dragen tot een goede voorbereiding voorafgaand aan het gesprek; Anthony heeft ruime ervaring met het solliciteren bij en via een werving- en selectiebureau en deelt deze graag.

 

Als werkzoekende samenwerken met een kwalitatief goed bureau, kan je in principe alleen maar voordeel opleveren. Of dit nu gaat over het op de juiste manier presenteren van je cv, een goede voorbereiding op je eerste gesprek of net even dat extra zetje dat je nodig hebt om bij een bepaald bedrijf aan tafel te komen.” – Anthony Overweg

 

Het boek ‘Sollicitatiegesprekken doe je zo’
Hoe goed je cv ook in elkaar zit en hoe overtuigend je je motivatiebrief ook hebt geschreven; een sollicitatiegesprek geeft áltijd de doorslag. Het boek ‘Sollicitatiegesprekken doe je zo’ leert je om op een eigen, unieke wijze te laten zien dat jij de ideale kandidaat bent. Om een écht compleet boek te schrijven, heeft Aaltje Vincent naast KGU Recruitment nog 7 andere werkgevers aan het woord gelaten. “Een unieke kijk in hun keuken, van intern solliciteren en uitzendbureaus tot headhunting en solliciteren met video”, aldus Aaltje.


mei 2016