Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Samen sta je sterker: KGU Recruitment bundelt krachten

Doen waar je goed in bent is één ding, maar erkennen waar en wanneer expertise nodig is, is een tweede. Wij van KGU Recruitment zijn ons hier als geen ander van bewust en daarom schakelen wij al jaar en dag met diverse professionele business partners. Mede dankzij de inzet van deze partners lukt het ons om de állerbeste resultaten te behalen en non-stop matches tussen klant en kandidaat te maken; hetgeen waar wij als KGU écht goed in zijn.

 

Samen sta je sterk

Waarom zou je zelf iets half doen, als een ander hier meer kennis van of interesse in heeft? Dát is de voornaamste reden voor de diverse samenwerkingen die KGU Recruitment tot op heden is gestart. Ook speelde het ‘continu willen blijven innoveren’ hierin een grote rol; dat kan simpelweg niet zonder de hulp van specialisten. “Als iedereen doet waar hij of zij goed in is en er ‘fun’ uit haalt, dan komen de gezamenlijke resultaten vanzelf”, aldus Commercieel en Operationeel Manager Anthony Overweg.

 

De samenwerkingen

Met welke specialisten KGU Recruitment inmiddels een succesvolle samenwerking is aangegaan? Een korte toelichting:

 • Pay for People
  Voor de dienstverlening van KGU Recruitment is de backoffice-expert Pay for People van grote waarde. Van de loonadministratie tot alles rondom het juridisch werkgeverschap, ontwikkelingen m.b.t. de wet- en regelgeving en cao-wijzigingen; Pay for People neemt het ons uit handen. Zo kunnen wij ons focussen op dat wat we het beste en liefste doen: recruitment, werving & selectie, matchen en netwerken.
 • Carerix
  Aan Carerix hebben we onze HRM- en CRM-recruitmentsoftware te danken. Deze slimme software brengt al onze kandidaten, vacatures en lopende procedures in één oogopslag in beeld en zorgt ervoor dat wij een effectieve verbinding kunnen maken tussen professionals en de vraag van onze klanten. Dankzij Carerix werken wij nu tijd- en plaatsonafhankelijk vanuit één systeem!
 • Tech Bakery
  Tech Bakery (voorheen Webr) is leverancier van het Google Apps platform en maakt de kantoorautomatisering van KGU Recruitment een stuk efficiënter. Zo werken wij nu met diverse handige tools, zoals Google Docs en Drive. Dit maakt het voor ons mogelijk om documenten makkelijk samen te stellen en gelijktijdig te bewerken. En net als bij Carerix, kunnen we ook deze documenten altijd en overal gebruiken!
 • Voor Tekst & this.play
  Voor Tekst is hét tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie en this.play helpt ons onze website zo effectief mogelijk in te zetten; voor alle technische zaken kloppen we bij de WordPress-chef Roy aan. Wat hebben deze partners met elkaar gemeen? Ze zijn allebei nauw betrokken bij KGU Recruitment! Zo is Voor Tekst al jaren verantwoordelijk voor diverse teksten op onze site, onze huisstijl en ook voor pakkende vacatureteksten vliegen we Nicol en haar team in. This.play weet op zijn beurt weer als geen ander hoe onze website in elkaar zit en is altijd in staat om gewenste updates door te voeren.
 • fresh focus
  Communicatiebureau fresh focus werkt al jaren nauw samen met KGU Recruitment. Blogs, social media, website, advertenties, kerstkaarten; voor vrijwel alle uitingen waar tekst en beeld bij elkaar komen, zet KGU Recruitment dit creatieve bureau in. Zo zorgen we samen voor een optimale zichtbaarheid én meer verkeer naar de (online) kanalen van KGU Recruitment. Een prettige samenwerking waar wij als KGU de ‘creatieve vruchten’ van plukken!

 

Meer weten over onze business partners? Je leest alle details hier.

 


april 2017