Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment en BN International al ruim 40 jaar partner

Onlangs spraken we Anita Louters (HR Manager) en Anita Josephy (Personeelsfunctionaris) van het in Huizen gevestigde BN International; een wereldwijd bekende designspecialist in wand- en coverbekleding én een grote klant van KGU Recruitment. Dit Nederlandse bedrijf ontwikkelt sinds haar oprichting in 1926 doorlopend nieuwe toepassingen, technieken en producten. “KGU is een fijne partner waar we al ruim 40 jaar mee samenwerken. Ze kennen ons bedrijf goed en versterken ons enorm”, aldus Anita Josephy.

 

Waarom kiezen jullie voor een samenwerking met KGU Recruitment?

“Inmiddels werken we al jarenlang met KGU Recruitment samen. De kracht van KGU zit ‘m met name in het ontzorgen en in de adviserende rol.

 

Niet alleen worden onze vacatures razendsnel ingevuld, ze beantwoorden ook onze vragen snel en denken graag mee. Wordt een vacature beter gevonden met een andere functietitel of inhoud, dan informeren ze ons daarover en meer”, vertelt Anita Louters.

“KGU Recruitment is ijzersterk in het verbinden van
vraag en aanbod. Waar halen ze die goede kandidaten
toch vandaan?”
– Anita Louters

Wat voor functies vervult KGU Recruitment zoal bij jullie?

“Door de jaren heen heeft KGU Recruitment al vele verschillende functies bij ons in mogen vullen. Van Sales Medewerker en Operators tot Chemisch Analisten, Marketeers, Designers en Financials”, legt Anita Josephy uit. “Tot circa 10 jaar terug ging het vooral om vacatures op lbo- en mbo-niveau, maar de laatste jaren slaagt KGU Recruitment er ook in om onze hbo-functies met succes aan de juiste kandidaten te koppelen. Juist in die functies is KGU steeds beter geworden, ze weten precies wie en wat we nodig hebben.”

 

Wat is het verschil tussen KGU en andere recruitmentbureaus?

“Juist vanwege de lange samenwerking met KGU kennen ze ons bedrijf zo goed”, licht Anita Louters toe. “KGU vindt niet alleen de geschikte cv’s, maar ook geschikte kandidaten áchter die cv’s. En dat voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Die kennis maakt de samenwerking voor ons enorm praktisch. KGU zit er middenin, doet net dat stapje extra en biedt naast uitstekende mensen ook advies op HR-gebied, schakelt snel én is altijd bereikbaar (ook ’s avonds en in het weekend).”

 

Kunnen jullie de lezer een beeld geven van hoe de samenwerking in z’n werk gaat?

“Afhankelijk van de urgentie en complexiteit van een functie, schakelen we KGU Recruitment direct in. In sommige gevallen plaatsen we de vacature eerst op onze eigen website en externe websites”, begint Anita Josephy. “In dat laatste geval krijgen we vaak binnen 10 minuten een belletje van KGU, we sturen daarna het profiel door en bespreken de vacature.

 

Zo krijgt KGU een goed beeld van de harde en zachte criteria waarover de persoon die wij zoeken moet beschikken. Binnen een paar dagen ontvangen we een mail met daarin een aantal interessante cv’s en plannen dan samen de eerste gesprekken. Fijn én praktisch!”

“We hebben vaste aanspreekpunten binnen KGU Recruitment,
wat erg fijn werkt. Ook krijgen we altijd eerlijke feedback en
worden we 
nooit aan het lijntje gehouden; als
iets simpelweg niet de volgende dag
al
geregeld kan worden, horen we dat.”
– Anita Josephy

Ook nieuwsgierig naar wat KGU Recruitment jouw bedrijf kan bieden? Lees online meer over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.

 

Enne, mocht je nog niet 100% overtuigd zijn, neem dan al onze referenties door of lees de blog over onze samenwerking met Eviso Nederland en Van Meeuwen!

 


augustus 2022