Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment en Hilversum Alive vieren 20e editie

Op vrijdag 29 juni barst het feestweekend weer los: de 20e editie van Hilversum Alive gaat die avond van start. En het belooft een onvergetelijke editie te worden! Dus natuurlijk zijn wij, zoals altijd, weer van de partij. Niet alleen als feestgangers, maar ook als trotse sponsor. Voor het zoveelste jaar op rij gaan wij samen met heel het dorp ‘Alive’!

 

Hét Hilversumse feest

Jaren terug kreeg een groep vrienden uit Hilversum het idee om een feest te organiseren. Het doel? Hilversum weer laten bruisen! En óf dat gelukt is. Vandaag de dag trekt Hilversum Alive iedere editie weer tienduizenden bezoekers en de voorgaande jaren traden er diverse grote namen op, denk aan Ben Saunders, Berget Lewis en Jeroen van der Boom.

 

Ook dit jaar tijdens de 20e editie is er weer een mooie line up; onder andere de Gooise Zangers, coverband Sonny’s Inc en bekend feestconcept Vunzige Deuntjes zullen deze editie weer onvergetelijk maken!

 

Een nieuw jasje

Deze 20e editie wordt anders. Beter. Spectaculairder. Door een switch in de organisatie, is er dit jaar meer ruimte voor een nóg betere programmering en de allerbeste acts op diverse podia. Zo wordt podium De Kei, op het Keiplein, ingericht als bruin café waar je met volle teugen kunt genieten van Hollandse meezingers, het Parade-achtige podium Kerkbrink brengt muziek en cabaret samen en op podium Stationsplein vind je de beste Rock & Alternative muziek. En dan hebben we het nog niet eens over podium Marktplein (coverband Sonny’s Inc.) en podium Groest (Vunzige Deuntjes) gehad! Verder kun je onder andere nog een gezellige braderie en volop animatie voor de kinderen verwachten. Kortom: een festival voor jong en oud!

 

KGU Recruitment sponsort Hilversum Alive

Ook dit jaar is KGU Recruitment trotse sponsor van Hilversum Alive. De afgelopen periode is ons logo dan ook duidelijk zichtbaar geweest op onder andere de website en dat zal ook tijdens het festival zo blijven; denk aan een vermelding in het programmaboekje en op de LED schermen in het centrum.

 

Wij kijken enorm uit naar dit lange weekend vol muziek, entertainment en gave podia! Fijn dat we dit levendige, 3-daagse feest samen met vele andere Hilversumse bedrijven én – niet te vergeten – het Stadsfonds wederom mogelijk hebben kunnen maken.

 


juni 2018